Prijava
   

Flaše koje kruže

Uglavnom boce vina tipa krstač, rizling i vranac, koje se dobijaju za rodjendane, ispraćaje, slave i u nekim krajevima i sahrane. Za takve manifestacije se dobije dosta pića koje ne stigne uvek da se popije, pa se ono odnese na neki drugi ispraćaj, rodjendan, slavu..I tako jedna flaša promeni više vlasnika u toku svog postojanja. Ona se ne otvara, ona cirkuliše.

- Kevo daj mi nešto para, idem na neko bezvezno punoletstvo a ne mogu praznih ruku.
- Šta će ti pare, imaš u podrumu nekoliko flaša što si dobio za ispraćaj, ponesi onu vodku, baš lepa flaša..
- Keglevič!? Pa ne idem da isprosim mladu, idem kod onog dosadnog Peleta na punoletstvo. Ima li neko belo vino, nismo valda sve ispoklanjali?
- Ima valda još jedna flaša onog rizlinga, znaš ona ružna flašetina, već joj je i etiketa izbledela. Nema smisla to na slave ljudima da nosim. Doneo bio ujak za tvoj četrnaesti, mada mislim da sam je još jednom negde videla kod neke rodbine..Čudna neka flaša.
- Kevo jebote, pa ovo vino je iz osamdeset četvrte!

Komentari

Nemoj se uvrediš ( mrzim ovaj tip komentara), ali ovo sam baš na ovom sajtu pročitao.

Jebiga skroz moguće, više i ne kucam u pretrazi pošto su naslovi na teme šarenoliki :]

A da li ti se nekada desilo da definišeš ono što već jesi, na sličan način, ili da gledanjem svojih definicija od pre 100 godina nađeš nešto dobro?
Meni jeste.. :)

Jednom sam zamalo definisao istu stvar! Mislio sam da se to samo meni desilo, musssashe nije mogao da veruje..Ja vec pola napisao kad sam se setio :D

Ne znam gde da ti dam podrsku u vezi onog postera, pa sam odlucio ovde.ja skoro nikad ne ocenjujem postere, ali onaj je odlican , svaka cast.

Ja ih vise sigurno necu kaciti.

Priča poznata, ali lepo napisana...A, za poster...pa desi im(mu) se kad treba podići tenziju da nešto na prečac prelome, jer očekuju traženje objašnjenja, pa mogućnost banovanja što vodi u podizanje posećenosti...tzv.pozitivno usmereni konflikti. I meni obrisaše bez mnogo oklevanje jedan poster, ali,ubuduće ih ignorišem, a po slobodnoj proceni, ubacim u neku definiciju...koja se ne bavi isključivo njima, to ne zaslužuju...;)