Prijava
   

folklor

Narodna umetnost, na koju Vas posebno nagovaraju babe i dede, dok idete u osnovnu školu.

Mama: "Šta misliš o tome da te upišemo u folklornu sekciju. Moći ćeš puno da putuješ, naučićeš se pravilnom držanju, lepoj igri, manirima, a upoznaćeš i puno drugara."
Ti (ne znajući o čemu ti govore): "Mož`, al` samo ako tada ne moram da idem u školu!"
Nakon prvog časa, kada ti obuku jelek, čakšire i opanke, ukapiraš da si nasamaren i da moraš da cupkaš uz zvuke harmonike koju obično svira tvoja dosadna profesorka iz muzičkog i da svo društvo oko tebe su štreberi koje očima ne možeš da gledaš tokom školske nastave. Tada shvatiš, da je ipak pametnije obratiti se ćaletu i zatražiti od njega da te ispiše sa folklora i upiše na fudbal pošto to nije pederski.

Komentari

Haha! +
Jednino se ne slažem ovo za fudbal. To je najpederskiji mogući sport. :D

_и да сво друштво око тебе су штребери које очима не можеш да гледаш током школске наставе_
pa kako to da samo taj jedan bude nasamaren.. Kako niko od tih 'oko tebe' nije tu dosao kao i ti?

jebo ti pas mater..sta ti znas o folkloru..to nije cupkanje..mi folklrasi smo 100 puta veci jebaci nego vi fudbaleri..!! --------------------

NAJVECE SRANJE NA VUKAJLIJI!

-
Folklor je super, igram 10 godina, u boljoj sam kondiciji nego pola lokalnog fudbalskog tima.

Minus. Folklorom se čuva tradicija, proputuješ svijeta, upoznaš samo takve pičke, piješ na putovanjima, karaš, radiš šta ti pada na pamet, tako da ipak vjerujem da nije toliko pederski.

Не волим ово што се данас зове фолклором (јер та именица има много шире значење), нисам ни за какво играње, али ово је за срање дефка...

Плус за било који вид пишања по фолклору.