Prijava
   

forma ideale

Firma koja se bavi sklepavanjem nameštaja za jednokratnu upotrebu. U katalogu sve deluje pristojno ali čim ti naručeno sklepaju i dovezu vidiš zašto je jeftinije od Simpa. Sve krcka (stari nameštaja je dobijao takve zvučne efekte podle višedecenijske upotrebe) ni jedan šav ne ide pravo, obavezno su im se na šivaćoj mašini zapleli konci koje su prišili na mebl i to na delu koji se najviše vidi. Ja mislim da su njihovi radnici hronični alkoholičari.
Samo mi nije jasno otkud ovaj naziv "forma ideale", valjda su u idealnoj formi da za što više para ponude što veće govno, ko bi ga znao!?!

Komentari

nisu te valjda prevarili :)?

Mene nisu. Ali znam ljude koje jesu. Ladno im isporučili fotelje koje nisu naričili.

Nisu radnici alkoholicari, nego ljudi koji kupuju kompletan namestaj za 50.000.din...

haha fantasticno !!!

Нама се нпр. десило да одемо да видимо неке фотеље у тој фирми, неке на расклапање, и она девојка их на једвите јаде расклопи а кад је требало да их склопи, ни да мрдну, заглавило се, почело да крца и да се ломи, она запиње ли запиње. Само смо рекли благо "Довиђења" и оставили је да се мучи... тако да испада да заправо њихови радници треба да буду у "идеалној форми" :)

Marijana nam je otkrila tajnu njihovog poslovanja :)

hahah.dobra def.Ali skoro svakog koga znam ima nesto iz ove kompanije,i nisu se zalili,a i moja cela kuhinja je iz ovoh salona.Ali mislim da im je to i cilj,ne toliko kvalitetan namestaj,za 4,5 godina,pa menjaj...

ja sam radnik Forme i alkos sam ( keve mi ) :D