Prijava
   

Formula 1

Ono za sta nijedna nasa televizija nije htela da otkupi prava. I sada umesto da gledamo ovaj prestizni trkacki sport koji nije za svaku bagru, pa izgleda ni za nas, mi na repertoaru imamo razne torokuse (od onih iz rijalitija do onih iz takozvanih tok-sou emisija) koje nam sole pamet kako da zivimo, sta da jedemo, kako da se jebemo, kojim papirom da brisemo dupe i slicno.

Komentari

Ako imaš SBB kablovsku ima kanal Sport Klub Prime. Na njemu prikazuju i nezvanične treninge u četvrtak i petak i kvalifikacije i trke. Još prikazuju i GP2 i GP3 šampionat. :)

Ali ipak, sramota za ove veće televizije što ne otkupljuju prava. Kad RTS mora da prikazuje reprizu reprizine reprize za "Bolji život", "Belu lađu" i ostale smaračke serije.

namerno to rade,zaglupljuju nas.teraju te da sto manje razmisljas.cuo sam u prolazu na nekom programu nesto tipa "sta da obucem" valjda je u sklopu sa vremenskom prognozom.

Ma da bre... Prikacim satelitsku nedeljom u 2, pa pratim sa nekog nemackog kanala, oni nesto mrmljaju na nemackom, razumem svaku trecu, ali bitno je da ja odgledam trku. :D
Slazem se, za ove vece televizije, stvarno sramota...
Hahaha, cula sam i ja za to "sta da obucem" retardirano do koske. :D