Okupljanje Vukajlijaša (BG,NS,KG,NI,BL,BN - tema za dogovor)

1. A ko je Drago?

Ludi Čak. :)

2. A ko je Drago? :))

LUDI CAK

3. ajde sad napravi sliku u kojoj nalaziš život jel umeš to?

4. I ti se posle pitaš što te ljudi ne zovu? Ne možeš tako da se družiš decxko!

5. sylar011 sez:

ajde sad napravi sliku u kojoj nalaziš život jel umeš to?

Hahahahahahahahaha!!!

6. Силар бре, јел се ти дружиш са људима ван сајта? И ван припрема, чисто да нас опет не зрачиш припремама.

7. Ajde puštite čoveka!

8. što se mene tiče, bolje mi je da ne dođem na okup gde je kostić nego da dođem...

9. ajde sad napravi sliku u kojoj nalaziš život jel umeš to?

A da ti probaš da uvedeš znakove interpunkcije u svakodnevnu upotrebu i da naučiš osnovne gramatičke elemente? Recimo, da se početno slovo u rečenici piše velikim slovom, i tako te stvari.

10. borko-i više nego što možeš da zamisliš, samo se trudim da se družim sa što više različitih ljudi...

11. ahahahhahahahaha evo ga sad je "grammar Nazi"

12. Ti znasx da imasx moju sisoo na raspolaganju bebop decxko!

Uvek si tu za mene decxko.

13. kostić

Predpostavljam da je ovo namerno napisano malim slovom, ali:

borko

Ovo več nije namerno. Dečko, lična imena, pored početnog slova u rečenici, se takođe pišu velikim slovom. Tri tačke na kraju rečenice znače da si ostao nedovršen. Jedna tačka je sasvim dovoljna.

14. ma, stefi, koga boli kurac? :)
    i mene često mrzi da vodim računa o tome.

15. Овде одајеш утисак као да си сам у свом свету и да ти се цео свет руши јер се нећеш видети или упознати са неким људима које знаш са нета. И на све начине покушаваш да их видиш, и пиздиш ко да су ти крвни непријатељи јер су те искулирали. Не ваља ти то, ово ти најдобронамерније кажем.

16. Kao grabljivice , šakali se okome na trenutno prisutnu žrtvu, vi niste ljudi.

17. a da staviš razmak u nick-u? To ne ide tako decxko, ne može bez razmaka...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.