A-N-T-I-S-T-R-E-S T-H-R-E-A-D

Prikazano 1 - 20 od ukupno 70

Došli ste na sajt i ne znate šta da radite? Pišu vam se gluposti, a ne smete jer se plašite da će vam neki moderator to obrisati? Hoćete da se oslobodite stresa?

Ovaj thread je pravo mesto za vas! Ovde pišete samo gluposti i ništa drugo.

Možete da počnete i nemojte da sam video nešto pametno!

15.04.2008. Link

(DEMO)

Svanulo je jutro, trotoari su trčali, kotejneri su veselo tandrkali, kapije su mazale eurokrem na crep. Pojeo sam puding sa makom pa sam ispovraćao olovne vojnike po svojoj kolekciji čepova.

15.04.2008. Link

Moj bubreg se nalazi u gurtni! Adam Freeland je moj ćale.

18.04.2008. Link

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

21.04.2008. Link

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

22.04.2008. Link

Е баш сам ономад размишљао од чега праве тамбуре... уствари не то је Балашевиќ размишљао, а ја се мислим из какве је рупе тај човек изаш`о па да мо`е да каже толко много глупости за толко кратко време.

23.04.2008. Link

Ovo sranje je banane. B A N A N E

Banane
BaNaNe
BANANE
bAnAnE
BANane
banANE

Jel' svi znamo da kažemo Banane?

Znamo!

Jel' svi znamo da kažemo sranje?

Znamo!

Sad vičite: OVO SRANJE JE BANANE!

Ove Banane su sranje.

SRANJE
sranje
SrAnJe
...

BANANE SRANJE

http://www.youtube.com/watch?v=2AU-kAnB24I

24.04.2008. Link

dj brate neko stručan treba sa tobom ozbiljno da razgovara...

24.04.2008. Link

Muerrrte brate, ovo je ANTISTRES THREAD. I treba da se pišu ovakve stvari. Potpuno je zakonito.

24.04.2008. Link

све једно... поразговарај ти са неким... види да ли је психић сајта ту негде...
и да ово је анти стрес... али не и стресор тема... тако да ви ваљало да не доживљавамо додатни стрес кад је посетимо...

АДОФ ЈИ Љ#ПТХ !И#ОТХОИГХЈСДЈ ЉЕЈТЉ#ИТХ И#ХТИ Ω1↑~╨1╤6841Φ1◄61Φ·6t1ε╞\%

25.04.2008. Link

Da li mogu da promenim nick? Kako se postaje popularan? Izvini Chuck za ono juče, znaš ti šta!!!!!

25.04.2008. Link

Kristinče, prom si te po na fo um sutra bi e sno, j ovo je a str ss th ad.

25.04.2008. Link

Аууууу распаде ми се странка (ДПСМ - Демократска Партија Срба У Македонији). Лидера сам готивио знаш како... ко бога... а он дерпе оќе да иде у коалиција са ВМРО ДПМНЕ (Нека патриотска странка, која никад није волела Србе, али зато воли Бугаре).

Решење донесено. Господин лидер, МАРШ. Избацили смо га... идемо даље... уједињујемо све српске странке у једну.

Нова странка: УЗСМ (Уједињена заједница Срба у Македонији)
Коалиционери (у неку руку): ДПСМ (Демократска партија Срба у Македонији), ДСЗМ (Демократски савез Срба у Македонији) и РПСМ - (Радикална партија Срба у Македонији).

Идемо даље... С` вером у бога за краља и отаџбину :)

П.С. Баш да видимо шта су хтели да кажу са оном народном „Недај боже да се Срби сложе“

30.04.2008. Link

Meni dolazi riba iz daleka...kako da pobegnem od žene na tri dana?!

30.04.2008. Link

sram te bilo.

30.04.2008. Link

Ma sramota me je već...ali opet neznam kako da pobegnem :-)

30.04.2008. Link

Lezi na pod i pravi se da si mrtav.

30.04.2008. Link

Ma ako ukapira neću imati razloga da se pravim...

30.04.2008. Link

Ako ne ukapira, imaćeš razloga da legneš.

02.05.2008. Link

sta je to malo zuto i skace po sobi???

sta?

sta?

sta?

pa mali zuti smoki,eto sta!!!

04.05.2008. Link
Prikazano 1 - 20 od ukupno 70

Pregled

Novo

1 1

Durex_kondomi_select_150_nano Travian-game-image-05_1__nano Ckalja_paznja_soferima_1__nano Rocker1_nano L_d8b55db822d449a9952fd825b26821e2_nano

kasandra · foto safari · glup potez · Ćao · mečka se ženi · Sekuritatea · Bor - Žagubica preko Crnog Vrha · 'de si, jebem ti mater · trazim onu pravu · trazim onu pravu · impulsivna · 2012 · kasandra · alkoholizam · DNEVNIK B92 · kasandra · normalna devojka · Grupni sex · DNEVNIK B92 · 2012 · smorio sam se ko · Velika igra · Narikača · divide et impera · bratz lutke · zajebati · Monotonija · Amir Ambari · normalna devojka · bugarski melos · Travian · Miodrag Petrovic Ckalja · divide et impera · bapske price · torokati · hladan beton · Vitamin B · nevina · Topla reč · acta non verba