Предлог: бројач постова и "цитирај дугме"

1. Већина форума ово има, тако да мислим да би ово, на неки начин унапредило форум. Не знам да ли има потребе да објашњавам предлоге ал' ајде: Дакле, да пише испод аватара на форуму број постова и да поред сваког поста стоји дугме "цитирај" и кад кликнеш на њега он порекопира тај пост доле заједно са "цитат" и "татиц". Ш'а кажете, а?

2. Апсолутно подржавам уз додатак да би цитирање могло да се уведе и за дефке, коментаре...

3. Морам да оживим овим постом тему, да не испадне да сам је џабе правио. :)

4. 'Ајде Кајзене, људима је смор да сваки час мењају фонт због ТАЦИТА...

5. Хвала Каизене :)

Лорде, не мораш да мењаш фонд кад цитираш, цитирање успева и на ћирлици и на латиници. :)

6. Super ideja, imenjače. ;)

7. kaizen
    25.06.2010.

ok, uskoro.

Прође два месеца, ништа од реализације...

8. Kad kaizen kaze da ce uskoro,onda ce biti 100%

9. Биће биће... И не само цитирај дугме и бројач постова, већ нам треба и линк дугме. Да се не зајебавамо са заградама. Јеноставно линк дугме као на пример: уписивање речи у једном пољу, па уписивање адресе линка у другом пољу, па клик на дугме линкуј....

10. Mene bi to prosvetlilo-ja nemam veze sa cacibima i civavama :)))

11. Мени је океј да цитирање остане овако (још нико није претеривао са цитирањем), ово остало је потребно.

12. kaizen

ok, uskoro.

* 25. jun 2010

Још мало па славимо јубилеј: "Шест месеци од Каизеновог "ускоро" на овај предлог." :))

13. Nikako citat opciju! Ima da se žuti sajt samo tako!

14. Пеки, буди срећан што није реко биће, а некако ми таЦит и цитат дођу кул кад их куцаш :Д

15. Svidža mi se opcija! A još više OBEĆANJE...:-)

16. Uskoro - eufemizam od bice.

A steta, dobar je predlog.

17. Пеки, буди срећан што није реко биће, а некако ми таЦит и цитат дођу кул кад их куцаш :Д

Просто се осетиш к'о програмер.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.