Prijava

Мислим да није велики проблем да се уведе ранкирање постера по времену/популарности у нашим профилима у опцијама "моји постери" (ово је потребније) и "омиљени постери". Видим да се доста гомилају па не би било лоше да се среди мало :)

ја мислим да је још мањи проблем да се постери укину.

ја не мислим.

Podržavam Šampiona. Nikako da pitam kako nema te opcije.

Osim mojih postera i još par, tu retko kada možeš da vidiš nešto dobro i ne-kopirano.

Jedino što je gore od lažne skromnosti jeste instinska neskromnost. Da je Jurodivi ovo napisao, pa i 'ajde...

Osim mojih postera hahah, kakva skromnost :D

Боље је да се уведе неки предуслов за прављење постера.
Рецимо 100 поена популарности.
Или пре 1500.

подржавам и то :)

ма дај, нека се прво уведе нека посебна полиција за оне "постере"!

нисам видио добар постер већ мјесецима (додуше, ријетко кад и одем тамо, јер курцу не ваљају).

дакле, прво да се бришу они који су лоши, па тек онда да причамо о осталом. није да су и моји нешто посебно добри, али оно тамо је... брате мили!

иди постери, па поеђај по популарности и иди 10ак страна...да има добрих, имааа :)

Podrzavam ovo...
A JTU, bas skromno ono... A i nisu neki...

Takodje podrzavam Zmiju. Ranije sam cak bio protiv toga da se ukidaju poeni sa postera, al' sam skoro shvatio koliki sam bio konj. Ukinuti govna i gotova stvar. Okupila se masa nekih levata i kace sranja (recimo) ovoga tipa, a onda to sranje pozitivno (zasad) ocijeni 146 jos vecih levata. Jeb'o ih vrtic, da ih jeb'o.
E, 'fala na prostoru. Uzdravlje!

Ја мислим да поени треба да се врате (да се рачунају у укупни скор) или да се постери укину. Зашто? Прво, људи би можда мало размишљали пре него што тресну неку небулозу а и брисали би сами говњиве постере ако им усеру скор, а друго, много је лакше прихватити да неко ради нешто глупо због неке користи (ако се скор може назвати коришћу, а по свему судећи изгледа да може), него зато што једноставно мисли да је смешно и до јаја. Туга.

Едит: Ау, фацофацо, ја тек сам видех ону пошаст. Доле постери!

Док су се рачунали је било много, МНОГО више глупости.

Прво, људи би можда мало размишљали пре него што тресну неку небулозу а и брисали би сами говњиве постере ако им усеру скор,

Šanse nema da ti poster usere skor. Da postaviš sliku magarca kako jebe oposuma i napišeš tekst "Buuhahahahha, gle debile", dobićeš jedno 90 pluseva.

Да, пало ми је то на памет, нисам тај период испратила али контам да је могуће да се свашта булазни у трци за поенима. Јебем ли га...

Магарац који јебе опосума?! Где је, где је??!

Имам идеју!! Пошто модератори морају да гледају та говна, нек отворе неку тему где ће да линкују неке нормалне и кул постере (није баш да их нема) а ми ћемо заузврат да им купимо гајбу кваса сваког петка. а?

Šta si se u'vatila tog kvasa. :) Ja i dalje mislim da makar posteri ne treba da se objavljuju bez prethodne moderacije, pa tek ako nekoliko modova odobri, onda može, inače kanta. Jeb'ga, to je više posla, al ko nas jebe. Eto, taman i Zmia da se priključi. :)

Jednostavnije bi bilo da mozemo da selektujemo sve dobre postere (dakle oba) i onda da pritisnemo dugme "obrisi sve neselektovane postere".