Prijava

Uuu to je odličan predlog :)

(dakle oba)

Бацио сам поглед на профил па ми је сад јасно.

Ово што збори блек хол је ок, мада може да направи доста проблема: "Што ми није одобрен постер, много је добар, магарац јебе опосума јеботе". Овако је кул, пустиш их до миле воље да се иживљавају а модератори просто препоручују постере онима који неће да губе живце, лакши је посо од издавања дозволе. И да се коментари одвоје да не би мамили да се постер случајно погледа :)

едит: Сигурно би ово нарушило углед сајта, али то само у очима мањег броја људи :)

Predlazem da se BEZ IZUZETKA brisu svi posteri koji su screenshot neke konverzacije sa FB, chatroulette, ili bilo cega drugog.

Podrzavam predlog brata Jericha u potpunosti

ма није само то проблем...

Nije samo to, slazem se...ali bar 10% cistog smeca manje, malo li je na ovu skupocu?!

Ma ko dolazi na Vukajliju zbog postera?

Kome se ne sviđa, izbegne stranu sa posterima, kome se sviđa, nađe sebi koji mu odgovara, omiljeniše i kraj. Modovi su tu da čiste.

Napravio sam "groblje postera"
http://vukajlija.com/forum/teme/11282
moglo bi i stvarno da se napravi, reko da ne otvaram temu za ovo pa napisah vamo

Предлажем да се бришу сви постери који за коментар имају "зна зашто" односно, немају коментар. Не, не предлажем, молим вас.

Боље је да се уведе неки предуслов за прављење постера.
Рецимо 100 поена популарности.
Или пре 1500.

Podrzavam

Ја мислим да поени треба да се врате (да се рачунају у укупни скор) или да се постери укину. Зашто? Прво, људи би можда мало размишљали пре него што тресну неку небулозу а и брисали би сами говњиве постере ако им усеру скор, а друго, много је лакше прихватити да неко ради нешто глупо због неке користи (ако се скор може назвати коришћу, а по свему судећи изгледа да може), него зато што једноставно мисли да је смешно и до јаја. Туга.

Док су се рачунали је било много, МНОГО више глупости.

To je istina. Skoro (kada je bila ona cistka postera) sam prelistavao te stranice kada su se racinali poeni. Ne daj ti boze i majko bozija...

Šanse nema da ti poster usere skor. Da postaviš sliku magarca kako jebe oposuma i napišeš tekst "Buuhahahahha, gle debile", dobićeš jedno 90 pluseva.

Istina. Da stavis poster gole ribe i napises:
VOLIM
SISE
racunaj da imas 150 pluseva i najvise 30 minusa.

Najbolje bi bilo da ne mozes da pravis postere bez bar 300 poena.
Ali ne da se ukidaju.

I da, "Zna zasto" - automatsko brisanje.

Ja bih da predložim da se za postere, zvane STRIPOVI otvori nova strana ili kako to već ide, samo da se posteri i stripovi ne brkaju-mešaju.
Tako bi oni koji vole stripove odmah išli na tu stranicu..eto.

Ја да кажем да не подржавам ону идеју да могу да праве постере људи само са 100 или 1500 популарности, потшо мени дефиниције не иду, а и кад ми иду ником се не свиде :( На старом налогу су ми постери били у просеку 100 у позитиви, сада ћу покушати поново то да достигнем.

Него је мој предлог да би пре постављања постера требало да се пошаљу два постера Вукајлији и онда би искусни постераши(фатал ерор, ништа, итд., итд.) и модератори одредили ко је прошао и ко може да шаље постере и ко не може. Сваки члан има по 5 покушаја да упадне у групу постераша и то је то...

To bi bila diskriminacija, svako treba imati pravo da postavi poster, jer ti kriterijumi koje predlažeš (drugi članovi i moderatori) mogu biti jako subjektivni.

Predlog ПОСЕРИ

evo, serem :)

Predlog ПОСЕРИ

evo, i ja serem... mislim, po posterima, ionako ih ne gledam. :)

Stavite opciju ZA BRISANJE i na posterima. Ako uopste konstatujete te prijave, jer mi se cini da ne.