Prijava

nije.

hah, ovo sam tek sad vido. brat je mnogo poznatijeg fudbalera.

odoh, moracete sami da provalite ko je :)

А то О му није прво слово? Неки Томасон који се не зове Јон Дал него ко зна како... Јеби га, ја нисам игр'о Чемпионшип менађера, тад сам игр'о онај Премијер Менаџер што дон'о Пренџо из Норвешке кад се вратио.

Ma taj sempionsip je sav u kurcu, u svakoj verziji postoji tako neki zaebani lik, pocni od Maxima Tsigalka...

Da nije neki Poulsen

brat od Tore Andre Floa?

Ja nasao nekog Jonasa Lundena, ali nikada nije igrao za Brondbi, da ti jebem Brondbi.

Kurac, on je Svedjanin.

haha, niste ocigledno igrali tu verziju menadzera. kupis ga za neke sitne pare, i za 3-4 sezone jedan od najboljih na svetu :)

Mads Jørgensen has a cult following with fans of the football management series Championship Manager, particularly 99/00 edition, in which he has particularly outstanding attributes and is one of the games best bargains.

Nikad ga nisam dovodio.

ja sam u tom menadzeru uzimao Cigalka i Nikiforenka, niko mi nije vise trebao. :D

Da ne zamre kviz.

Rođen je i igrao je za reprezantaciju sa najmanjeg kontinenta. Karijeru je počeo u svom rodnog gradu, a inače je klub osnovan od strane njegovih zemljaka dosenjenika. Zatim prelazi u tim iz države odakle vuče poreklo, tamo igra jako dobro. Zatim sledi selidba na ostrvo. Igra za drugi najtrofeniji klub iz te zemlje, ali je u dve sezone osvojio samo jedan kup, ali je izabran za igrača godine. Zatim se seli u drugu državu na istom ostrvu, i igra za 3 kluba u 9 godina. U prva dva kluba je učestvovao u najvećim uspesima tih klubova u evro kupovima. I jedan i drugi klub su sada drugoligaši. 3. klub u kome je igrao i zavšio karijeru je spasao od ispadanja iz prve lige nekim svojim golovima. A taj klub je navijačima Partizana u lepom sećanju. Tamo je činio napadački trio sa jednom fenomenalnom fudbalskom legendom i igračem koji se proslavio u Italiji, a naročito je bio popularan zbog proslave golova koje je postizao.

Маре Видука?

Допуна: Ма 100 посто је он.

Jeste Viduka, teraj dalje.

Ево једно бајато питање од прекјуче:

Ко је на утакмици Сан Антонио - Далас при резултату 98:100 погодио тројку за Сан Антонио и тиме поставио коначан резултат?

LOOOL, ako mi verujes, procitao sam fazon 10 sekundi report o nba kad je pocela, zapamtio sam samo da je neko na kladzi sa vuke pao x2, lupio Parkera. Koji sam ja meni kralj. Aj necu da userem sa nekim Draganom Micicem.

Ko je bio prvi Francuz u redovima Atletik BilbaoA?

Jeste.

Ima jos jedno zanimljivo

Ako nemas pitanje ti

Свеједно сам ти 'тео рећи да немам времена и да поставиш ти опет нешто.. :Д