Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
NMF pucaj!
Ha, 'ladno sam i ja pogodio. I to samo zato što mi se svideo koren reči.
Не знам колико је истинита та информација. Карагер је ипак легенда и миљеник навијача.
Ајде неко други, ево и Тулум је одговорио тачно.
Istinita je, zato je i organizovao utakmicu Liverpool - Everton skoro.
Igrao je po jedno poluvrijeme za oba tima. Bile su i ostale baje iz Liverpoola od ranije Didi Haman, Oven...
Koja pička, zamisli igraš za Remont a navijaš za Polet Ljubić.
Baš je pička, treba da ide kod batistute na časove, da vidi kako to radi profesionalac, ne može i kurac u dupe i duša u raj
Ако неко има питање, нека постави. Мени ништа не пада на памет.
На ком мечу Светског првенства је показано највише картона (не мора број, не памтим ни ја)?
Joj ovo cu mozda da odvalim zestoko, ali ovo je najvise sto sam ja gledala.
Portugal - Holandija 15, 16 komada 2006.
To je bila takva sprdnja od utakmice!
Јес', Чрчила. Знам за 4 црвена, жутих се не сећам, али их је било мнооооого. Цепај ;)
Kako je to bilo smesno :D
Ajde, sad si me inspirisao pitanjem :)
suarez, SP u JARu,ne znam vrijeme
99% sam sigurna da nije, moras vreme da mi kazes kad je on dobio da bih ti potvrdila :)
120-ти.
mislim da je 122. minuta jer je bila nadoknada
noup
neko je dao gol na svjetskom i poslije 122. e sad ce teze da ide, a vec sam spremio pitanje :D
Још касније? Аууууу... Сигурна си да је фудбал у питању? :)
ma jok, pomesala sam s formulom 1, izasao safety car u 70. krugu -.-
Neko je izveo peti penal, pogodio i onda skinuo dres da proslavi ali je već imao žuti? :D