Postoje Američka i Britanska devičanska ostrva, a nije trik pitanje pa da se radi o Američkom ili britanskom fudbalskom savezu ili nekoj što bi se kazalo ekspozituri? :)
Зато што су на почетку носили дресове који су били на црвене туфне на белој подлози, а пошто су шивене ручно ниједан дрес није био исти, а много су хтели да има црвене детаље, па су га офарбали скроз у црвено!
Šeki Turković 80ih? Čuj Devičanska Ostrva... Ko će bre to da ti pogodi? ;)
Вероватно зато што је неки убер познати лик... А мислим да једини спортиста којег знам да је одатле је Тим Данкан... Па ћу рећи Тим Данкан :)
Чекај да питам "кеву".
Postoje Američka i Britanska devičanska ostrva, a nije trik pitanje pa da se radi o Američkom ili britanskom fudbalskom savezu ili nekoj što bi se kazalo ekspozituri? :)
Pitao sam ja kevu i kaže da je neki totalni anonimus sa Trinidada.
Čak Noris?
Jeste, dvajt piči dalje.
Peki, ajde šta kaže keva, ovaj moj Aca nije trenutno kući, ima neki interviju. :)
Ахахаха, јебало те питање.
Pa u tome je fora. Ako si ti mogao za traktore ono, mogu i ja ovo.
И моја "кева" исто каже, неки анонимус са Тринидада.
Ма добро, боље оваква питања, мало бар да се насмејемо. Моје питање за тракторе је знао Самхаин, само није био ту у том тренутку...
Ne bismo pogodili do sutra da nije bilo keve. :)
Zašto Notingem Forest nosi crvene dresove?
edit @reme: '92
a kada? čini mi se da je i to bilo pitanje....
zato što je ambalaža koka kole crvena?
Ne.
Зато што су на почетку носили дресове који су били на црвене туфне на белој подлози, а пошто су шивене ручно ниједан дрес није био исти, а много су хтели да има црвене детаље, па су га офарбали скроз у црвено!
Eh, sad. Zbog Đuzepea Garibaldija i njegovih crvenokošuljaša.
zato što je elizabeta I mnogo gotivila crvenu boju?
Zato što je gradski grb Notingema crven?