Спортски квиз

1. Šeki Turković 80ih? Čuj Devičanska Ostrva... Ko će bre to da ti pogodi? ;)

2. Вероватно зато што је неки убер познати лик... А мислим да једини спортиста којег знам да је одатле је Тим Данкан... Па ћу рећи Тим Данкан :)

3. Чекај да питам "кеву".

4. Postoje Američka i Britanska devičanska ostrva, a nije trik pitanje pa da se radi o Američkom ili britanskom fudbalskom savezu ili nekoj što bi se kazalo ekspozituri? :)

5. Pitao sam ja kevu i kaže da je neki totalni anonimus sa Trinidada.

6. Jeste, dvajt piči dalje.

7. Peki, ajde šta kaže keva, ovaj moj Aca nije trenutno kući, ima neki interviju. :)

8. Ахахаха, јебало те питање.

9. Pa u tome je fora. Ako si ti mogao za traktore ono, mogu i ja ovo.

10. И моја "кева" исто каже, неки анонимус са Тринидада.

11. Ма добро, боље оваква питања, мало бар да се насмејемо. Моје питање за тракторе је знао Самхаин, само није био ту у том тренутку...

12. Ne bismo pogodili do sutra da nije bilo keve. :)

Zašto Notingem Forest nosi crvene dresove?

edit @reme: '92

13. a kada? čini mi se da je i to bilo pitanje....

14. zato što je ambalaža koka kole crvena?

15. Зато што су на почетку носили дресове који су били на црвене туфне на белој подлози, а пошто су шивене ручно ниједан дрес није био исти, а много су хтели да има црвене детаље, па су га офарбали скроз у црвено!

16. Eh, sad. Zbog Đuzepea Garibaldija i njegovih crvenokošuljaša.

17. zato što je elizabeta I mnogo gotivila crvenu boju?

18. Zato što je gradski grb Notingema crven?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.