Ja sam bio ozbiljan, bas sam se cudio zasto stavljas muzicka pitanja u temu o sportu. Evo pred spavanje jos jedan pokusaj, pa cu ujutru da vidim koliko sam fulao...
Bilo je preko 50k navijača, nisu zviždali Marseljezi. U oba poluvremena je bilo po jedno isključenje.
Pala su 2 gola u prvom poluvremenu, oba gola bila su greške golmana.
Prvo je Loris napravio penal i dobio crveni, i Milijaš dao gol sa bijele tačke, a poslije je Stojković ispustio loptu, poslije šuta Anjelke, na koju je naletio Anri i dao gol.
Da dodam da je ova pangla od golmana ispuštao loptu i na zagrijavanju dok su mu šutali na gol.
Nisam video, a nisam ni mislio da je taj klinac. Mislim da je tada imao svega 18 godina.
Cini mi se da je imao 16,bio je najmladji pobednik svetskog kupa.
Sa 16 godina je pobedio je na zimskim olimpijskim igrama 1992 godine u Albertvilleu. Ugl. neka neko drugi postavi pitanje, ja moram da palim.
Da razbijemo monotoniju
Šta se 9. 9. 2009. dogodilo na Marakni?
edit: ko mi kaže utakmica između francuske i srbije obesiću ga na terazijama za uši.
Koncert Zdravka Colica? :D
Noup bre trolu :D
Ja sam bio ozbiljan, bas sam se cudio zasto stavljas muzicka pitanja u temu o sportu. Evo pred spavanje jos jedan pokusaj, pa cu ujutru da vidim koliko sam fulao...
Srbija - Austrija?
Joj jer sunce, jeste bre utakmica srbija - francuska ali nije toliko banalno pitanje :D
facepalm
Dogodilo se to da je 10. 10. 2009. Srbija pobedila Rumuniju i dokazala da nam je predsednik alkoholičar.
Bilo je preko 50k navijača, nisu zviždali Marseljezi. U oba poluvremena je bilo po jedno isključenje.
Pala su 2 gola u prvom poluvremenu, oba gola bila su greške golmana.
Prvo je Loris napravio penal i dobio crveni, i Milijaš dao gol sa bijele tačke, a poslije je Stojković ispustio loptu, poslije šuta Anjelke, na koju je naletio Anri i dao gol.
Da dodam da je ova pangla od golmana ispuštao loptu i na zagrijavanju dok su mu šutali na gol.
Lepa analiza, ali jok :)
Ovo je lepa sportska "ko bi rekao" stvar :)
Nisu vređali Anrija na rasnoj osnovi, posle 178 utakmica za redom. :)
nešto vezano za fer plej?
Hahaha, interesantno :) noup!
Pa da, u suštini, nešto lepo na svetskom nivou.
Ti kad zavučeš... Igrači oba tima poklonili po 100 evra za razvitak informatičke infrastrukture Čada.
Јел има везе са орлушином поред терена?
Počelo sa zvižducima himni, da bi se počev od zapadne tribine, završilo aplauzom kompletnog stadiona toj istoj himni.
Možda nije to, ali se tako nešto svakako kod nas ne dogadja često :)
ovo što predražinjo reče?
Ništa u korist Čada.
Noup, ništa u vezi s orluštinom.
:D Ništa u vezi himne, ali Predražinjo mlako, ima veze s tribinama :)