A najpoznatiji i najbolji igrac bio Valentino Macola, cale Sandra Macole...
Jao da Torino.Pa oni su bili medju najslavnijima dok im se to nije desilo.Kako sam zaboravio na to.
ajde tulume, postavljaj pitanje...
Neka tura neko drugi, nemam sad pameti.
Koji bivši NBA as ima visoki oficirski čin u vojsci SAD-a?
dejvid robinson?
jel to onaj iz majamija? ne mogu se setim kako se zove
Jes',admiral. I što se sad javljaš,đes' bio čitavo vrijeme,ne mogu ljudi od tebe nagađati,cccc :) Postavljaj.
Hahaha, izvinjavam se mnogo se izvinjavam. Koji Srbin je bio prvak Evrope u troskoku?
pa necu postavljam dok se ne setim kako se zove taj jebemumater... sta ces, retko dolazim na forum... da nije onaj kosarkas Edi Dzons?
@sijalica Straja je pogodio,jebo te miš!
Hahahaha, ovo je za omiljene postove !
jebem ti, kasne postovi kod mene... a da taj prvak nije bio onaj bundalo?
nije
a onaj arheolog :D srejovic? to je to, ne znam vise nijednog nasek troskokasa
Jeste, bravo sijalice, mislio sam da će trebati više vremena, i dobar fazon za arheologa :) Miloš Srejović
e sad ja malo postavljam...koliko klubova iz zagreba su bili prvaci jugoslavije u fudbalu (po mogucstvu i kad)?
Да кажем 3.
2?
nisu ni 3 ni 2
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
A najpoznatiji i najbolji igrac bio Valentino Macola, cale Sandra Macole...
Jao da Torino.Pa oni su bili medju najslavnijima dok im se to nije desilo.Kako sam zaboravio na to.
ajde tulume, postavljaj pitanje...
Neka tura neko drugi, nemam sad pameti.
Koji bivši NBA as ima visoki oficirski čin u vojsci SAD-a?
dejvid robinson?
jel to onaj iz majamija? ne mogu se setim kako se zove
Jes',admiral.
I što se sad javljaš,đes' bio čitavo vrijeme,ne mogu ljudi od tebe nagađati,cccc :)
Postavljaj.
Hahaha, izvinjavam se mnogo se izvinjavam.
Koji Srbin je bio prvak Evrope u troskoku?
pa necu postavljam dok se ne setim kako se zove taj jebemumater... sta ces, retko dolazim na forum... da nije onaj kosarkas Edi Dzons?
@sijalica
Straja je pogodio,jebo te miš!
Hahahaha, ovo je za omiljene postove !
jebem ti, kasne postovi kod mene... a da taj prvak nije bio onaj bundalo?
nije
a onaj arheolog :D srejovic? to je to, ne znam vise nijednog nasek troskokasa
Jeste, bravo sijalice, mislio sam da će trebati više vremena, i dobar fazon za arheologa :)
Miloš Srejović
e sad ja malo postavljam...koliko klubova iz zagreba su bili prvaci jugoslavije u fudbalu (po mogucstvu i kad)?
Да кажем 3.
2?
nisu ni 3 ni 2