Prijava

Degutantni horor ;)

Није бре, није баш хорор. Не класичан.

Не чује се више "громогласни аплауз". :)

Hahahahahahhaa, mislio sam da je "Teksaški masakr motornom testerom" najsmešniji i najnebulozniji film ikada snimljen, ali ovo govno je gore čak i od toga. Nisam zgađen, da bih se ja zgadio potrebne su mnogo gnusnije stvari od ovih dečijih nebuloza, čak sam na pola filma uzeo da hasam. Degutancija ima smisla samo ako je pravilno upotrebljena, a ovde niđe veze. Naravno, Todorović, što Džimi reče, može još 100 puta da bude takav glumac, džabe kad ga staviše sa Žutićkom i onim nesrećnikom što šeta kera Aleksa i jaše na metli.
Sve u svemu, da je Bora pandrkn'o, sad bi se okretao u grobu, a pošto nije, ne znam šta je mogao da mu kaže. Ja mu posle ovoga ne bih dao da cepa karte u bioskopu.

Ovo je još jedan film u nizu koji predstavlja Srbe u lošem svetlu. Sam naziv "Srpski film" je dovoljan da se stranac zainteresuje misleći da će konačno videti nešto lepo o nama. Mogu samo da zamislim kakva mišljenja sad imaju o nama. Svaka čast Srdjanu Spasojeviću na tom filmu i nadam se da će snimiti još jedan slične sadržine.

Управо одгледао. Прича хиљаду пута виђена, лик завиди туђој срећи, врло рано сам погодио крај. Мучне сцене не мењају пуно тога. Што се поенте тиче, може и овако и онако.
Филм сам другачије замишљао јер сам трејлер гледао баш одавно. Има пар кул сцена, али има и неприродних ствари чију сврху не видим.
Лик је изгледа хтео атмосферу као из "Irreversible", али га је болест омела :)))
Све у свему није ни близу првих 5 филмова од којих ми је припала мука,а пуно сам очекивао.

Коначно га одгледах. Добио сам оно што сам мање-више и очекивао. Солидна болештина и метиљава глума, отприлике класичан "ал је гадно, оћу да повраћам" филм. У принципу, ништа што раније није виђено, све су то Јапанци одавно апсолвирали, али фино је одрађено и као љубитељ жанра, не могу да се пожалим.

Оно што ми иде на курац јесте коментар редитеља који покушава Српски филм да представи као метафору тренутних догађаја у држави или штатијазнам. Лепо реци - "експлотација до сржи", па да уживамо.

Добро, није баш до сржи. :) Цитираћу Блекија:

Mada, ne mogu da ne kažem da nisam očekivao da Kaja Žutić oblajvi magarcu i da Žika razđana onu malu. :)

Капирам да би те сцене тотално лепо заокружиле филм. Поготово ова са Катарином. Некако, сваки пут кад је видим да се морално и физички срозава, помислим да гледам филм заједно са Светланом Бојковић. Оргазмичан осећај.

Mada joj je veće moralno srozavanje bilo kresanje sa Gruom u megaostvarenju Dorćol-Menhetn.

А замислите Бојковићку у Српском филму. :Д

ja da sam neka vlast ja bih tog lika što je to pisao na jumetal forumu doživotno bacio u tamnicu. takvi ljudi su opasni po društvo.

:)

Film necu da gledam , jednostavno nisam dovoljno zaludan da pored svih stvari koje se desavaju u zivotu gledam kako neko jebe bebu i tome slicno..........

А замислите Бојковићку у Српском филму. :Д

Па можемо, дакле можемо снимити тај филм те изузетно непријатне садржине које се ја, морам рећи изузетно гнушам, али под условом да сцена на којој ће ме овај необразовани господин раздевичити бити поред клавира а притом ћу се звати Марлинијета.

Е, а знате ону сцену кад Милош лежи у Челопечкој улици и појављује се она риба, па он почиње да га дрви, па се појављују она два лика и крену да га шутирају, па се појављује Раша и ломи им вратове, па једном лику крене да откопчава каиш, а Вукмир му каже ''Не, Рашо''? Копка ме шта је Раша хтео да уради. :)

Možda mu se svideo kaiš.

Права мистерија... :)))

Хтео да им сече јаја, ваљда су Милошу давали неки афродизијак на бази лаванде и тестиса како би бамбусао ко манит.

Није толико лош филм али контам да су те неке болесне сцене направљене чисто да би биле болесне. Одавно сам огуглао на такве ствари тако да ми и не представљају неки проблем, нити ме са друге стране фасцинирају. Ако је то срж филма онда је за фанатике тог жанра и одличан. Окренуо би се и наслову који је очигледно такав да се привуче пажњу што ми је опет дебилно. Сви нас већ виде као болеснике тако да не знам какво ће имати мишљење после овога, али то је ваљда Спасојевић и хтео, да се прича о филму...