Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Боже Лемаја, немој ми рећи да идеш кроз живот несвесна привилегија које сисе приушћују
Не правим на овом сајту разлику између оних који имају и немају сисе. Мени сте сви подједнако асексуални.
То за дупенце се не сећам. Јеси сигурна да сам видео? Можда ме само мрзело да те банујем. Знам да си једном театрално напуштала сајт, је л' то тад беше? Ако је тад, онда те вероватно нисам бановао зато што сам мислио да нећеш да се враћаш.
Džimi, ovo nema smisla. Dub možda jeste malo burnije preneo svoja opažanja, ali nikog konkretno nije uvredio.
A ta priča sa unošenjem tenzije je jako smešna i ne znam kod koga ona pije vodu. Koliko puta si ti, mnogo ozbiljnije i namerno uneo tenziju, pa nikom ništa. Koliko postera se napravi na temu crkve, crnog humora, muzike i slično, koji izazovu more komentara i žučne rasprave, pa ne prođu kažnjeno. Niko se neće uvrediti zbog ovoga što Dub piše. Mislim da si pogrešio ovaj put.
Мисли.
Džimi neće da vas jebe!!JEDANES
Inače, ova tema odavno počela da gubi smisao, niko da se ispovedi šta je grešio, svi samo nešto tupe. Ajde, sise, priznajte nešto!
JA PRIZNAJEM, HOĆU MUSAKE
Ali vrijedjanje kojih ljudi?? Jel uvrijedio mene?? Tebe?? Lemaju?? Koga??
Evo, ja ću se ispovedim: ne podnosim jednog autora koji mene jako gotivi, a meni glupo da mu kažem. :))
Je l' mene Peki? Je l' mene?
I ja ću hoću da se ispovedim - imam grešne misli! Ali ništa nisam loše radio, a i da sam radio ne bih imao muda da vam priznam, jbg, znam samog sebe, pička sam.
a ne! ja se ne služim tim trikovima :migmig: :P
jeste džimi baš tad... i ajd sad nije bilo baš toliko teatralno, naročito u poređenu sa tim koliko umem da budem teatralna u rl... a znam ja da si se ti ponadao da se neću vraćati, ali znam i da si se molio bogu da ne odem! ;) elem, neću da se raspravljam oko dubove nepravedno duge kazne, kako god, njemu ni iz džepa ni u džep, a i neću da se igramo "neodoljiv-neumoljiv", to mi je totalni turn-off.... :)
mene pekky??? reci slobodno
Eddie, ti me jako gotiviš? :D Nisam znao. U svakom slučaju, nisi ti. :)
Индиректно вређање. Има о томе у правилнику. Као нпр. оно ''јебите се сви ви који блаблабла...''
Мојне да се расправљамо.
И шта је теби то толико битно? Не можеш да живиш без Даба два дана на сајту? Излуфтирај се. Искључи комп, иди код девојке.
Vi bre niste normalni, a ni ja sa vama sto ovo citam. Kakav zivotni problem! Kuku! Odo' da pijem nesto. Javite mi ako me banujete.
ajde da se ispovedim, maštam o redaljci sa vukajlijašima...
elem, mylyce, da podgrejem? oćeš i pavlake gore? nemam nikakvu salatu, može krastavčići?
Е, па, ето ти одговора. Нисам те бановао, јер сам мислио да ниси толики зависник од сајта и да ћеш достојанствено да одеш као твој дечко.
Ja priznajem da mi "musake" zvuči kao "bukake", grešna mi duša...
Doneću ja šarenu, domaću :)) Može pavlakice! I senfetine! Senf obožavam, PRIZNAJEM!
Džimi, nemoj da se ljutiš, ali da odmoriš ti malo od sajta, m?
Vidite da Džimi ne popušta. :) Šta sad? Neće Dub da crkne za 2 dana.
Gotivim te, Dragana. :)