Кладионица

1. poštujem svaku tvoju odluku sve dok ta odluka ne bude da se pridružiš gonzu u opštinskom odboru rakovice djb

2. pa pazi razmišljao sam da menjam i onda ako puknem da molim pseta za zajam, ali kad sam video da je i on otišao u kurac, odlučio sam se za sigurniju varijantu - pozajmiti od babe 150 din i odigrati tri tiketa od po 50din, dva sutra, jedan u nedelju

3. sad cu ko najveci ocajnik da se vadim poslednjom utakmicom, 6 igraca u ponudi plus ishod utakmice 7000 danas minus, znaci treba mi kvota 7, ajde gvoz ako si analizirao

4. a taman sam mislio da sam se izvukao iz kandži tiketa od 50din, ajmo sutra jovo nanovo

5. planiram sutra da napišem neki rad na temu "da sam nikolas bar jedan dan"

6. Mudijaj 13,5 više

Gordon 16,5 više

jebem li ga taj mudijaj je loš i ide na beverlija ali valjda su ovi mrtvi od sinoć dva OT a i igra puno i šutira puno i biće milion poseda, valjda će prebaciti

što se tiče gordona denver je najgori tim u branjenju dvojke i ono, čisto imam neki osećaj da će da veže dve dobre tekme gordon

7. nema gordon u mozz nisu ga stavili klosari veceras

8. ONDA SAMO MUDIJAJ JAKO

9. budim se ujutru a ono pare fine na racunu i idemo hrabro na analiziranje premijer lige eh... :)) san mozda postane java za oprilike 6-7h

10. Ispratiću te na spavanje ovom lepom pesmom od Hezbolaha
    https://www.youtube.com/watch?v=AjckE61jSNM

11. Odigram tri tiketa, po tri igrača, pogodim 6 od 9 igrača tako što na svakom od tri tiketa omašim po jednog igrača. Marš u pičku materinu!

12. Dio to je problem, neki dan smo zaključili. Kako rasporediti igrače na tiketu koji su čista sreća

13. Armine gdje je mojih 5605.28 dinara?

14. Haha vi se jos kladite?

15. Haha ko se to meni opametio

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.