Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Vidjoh Džankile,ja odigrao 3 bollje da nisam ni igrao...
Kontam da ih danas izaso, jer sam sinoc usrao sebe samog...odigram phau i soedu obojica izgube 6-0 6-1...strasno...a evo ovaj malisse ide super za sad...a videcemo za filadelfiju i atlantu
Makaronac, od svuda po malo...trenutno imam oko 8000, nije mnogo a bogami nije ni malo...ocu da se popravim na 15-20 iljada, zato i gadjam kvote 6-12...za 1000
pa kupi nešto vrijedno čovječe, jebo kladionicu :)
brate 80e? polako, prvo da se popravim pa tek onda :D
Uzmeš 50 evra igraš barsu kec ,real kec,junajted kec i eto para :D
ne igram fudbal vec neko vreme :D
Momak u fudbalu su pare. I eventualno tenis... Al tu odigraj federera i dobar si:D Evo ja prije neki dan finih 200 evra pokupio na fudbal...
naprotiv, u ostalim sportovima su pare, pogotovo u KI basketu, i dodatnim granicama
Jebeee KobO !!!
I Peković i Rubio i Kiriljenko i aukurac. Opuvaće Minesota Atlantu ka iz pičke.
alal vam kurac za NBA, sve ste omasili, a i ja sam. :D
hahahaha kakav fail, sve naopako :)
чуо сам да је хјустон усрао лејкерсе синоћ ал ће зато данас да добију сан антонио. 7.5 квота, играјте 2 на лејкерсе не могу да изгубе 5 за редом јер то су ЛЕЈКЕРСИ! лолол
ma beži u kurac i ti :D
staviću 200 dinara na lejkrse. :D
Indiana Pacers-Miami Heat 87-77 evropski basket eto to.
Ma Kobe mora večeras preko kad nije sinoć :)
Evo najigranije utakmice u kladionicama tokom ove sedmice i šta se igralo na njih. Jebeš im mater odigraći ih za marku :D
Kvota: 94.44
http://oi48.tinypic.com/332409i.jpg
Đe gledaš to Makarone?
U Premier kladionici.
Evo link:
http://www.premier-kladionica.com/#app=82a8&ef87-position=0
pa klikneš ovo lijevo što piše najigraniji.
Šta mislite o Lejkrsima 2 večeras?
E makaron a ima za basket najigranije ?:D
E za basket ovde nema a i ne znam ni gde ima :))
моја данашња анализа је довела до јако интересантних парова и типова. помало бизарни ал кад боље размислимо и нису.
кренимо овако. 3+пп 4 текме, углавном пријатељске и то оне у којима играју немачки клубови. Анализа проста, жељни фудбала нису играли месец дана и више па ће одма кренути са трпањем.
Парови следећи
Херта- Волфзбург II
Чемниц- Херта II
Дизелдорф- Монс
Вердер- Волфзбург
евентуално, можда и Фурт- АЗ Алкмар
А што се тиче фиксева, то сам овако замислијо.
Јуве- Милан Х2, за храбрије чисто 2.
Јуве пуко од Сампдорије с играчем више, нису у некој форми, а милан је милан, европски гигант, великан а и у бољој је форми. Уз мало среће победиће, а Х2 је готово сигуран. фина квота 2.02, 4.8
Сарагоса- Леванте 2. Ово је готово сигурна двојка. Леванте је победио Билбаа са 3:1 у преокрету од 0:1 добили су крила гарантовано. А и први двомеч је Сарагоса добила у гостима па Леванте ово мора да добије. Просто мора. А и чуо сам да Сарагоси неће играти два најбоља играча, Бабовић и онај други. Иначе Сарагоса се распада и велики је фаворит за испадање из лиге, те је овде 2 реално. Квота 2
и трећи пар Спортинг- Пакос Фереира Х2, за храбрије чисто 2.
Спортинг је изгубио од Фереире пре непуних недељу дана код куће 0:1. Пакос такоће има играча који је по проценама стручњака бољи од Месија, и за кога су заинтересоване многе фудбалске лобање попут Ман Утда, Ситија, Милана, и Барсе. Брз и експлозиван лик. Спортингу с друге стране не игра 4 играча, који чине костур тима због стомачног вируса. Овде је икс два 100% сигуран а 2 једно 65%.
ЕДИТ: И квота на фереиру је пала са 4.6 на 3.6 од јуче у 21 сат.
Укупна квота са три двојке је 56 по моцарту