Кладионица

1. NG ti znači da može da dođe 3:0, 1:0, 0:7...

2. skontao sam na kraju, nadam se da ce seltik 2:0 jebem ga u usta:D

3. i ja se nadam, odigrao sam hendikep. Mada, nagruvaće im jajca zeleni, jebiga

4. и шта сад ја да стављам на тикет, само мој и газимудов предлог? Е па јебите се...

5. http://i.imgur.com/Aknw9QF.png
    http://i.imgur.com/bp2MdFs.png

синоћна два, јбга, криво ми само што онај дерањев предлог нисам појачао са мајамијем јер је и на њих квота била 1.45.. ал нема везе

6. ja sam odigrao ovo

bajern, liverpul, hsv (fejs naći ću te ako ne dođe, s ovim sam popravljao kvotu) i juve

inače, stavite liverpul, kontam da su i oni ušli napokon u neku seriju, još sad dobili totenhem pa ima da lete :)

drugi su ostali sportovi :)

zvezda dodatni h1
    partizan
    hamburug rukomet
    artland
    galata koša

7. Zlojava, 2. portugalska (samo čuo od ortaka, mojne se zalećete):
    Santa Klara - Kovilja (ili kako se već čita) 2-1

8. stoke 1
    hull 1
    brentford 1
    hamburg 1

100 din

dobitak:2000

9. ks037
    a oni znali da ce da im se povrede oba golmana pa registrovali i farmaceuta na pocetku sezone :D

ili si mislio na leverkusen, oni su svi farmaceuti :D

јујуујју ал' си исп'о к'о спермић пред добром пичком! фармацеут није исто што и физиотерапеут, знаш. фармацеут продаје дроге, физиотерапеут је курва која пружа "масерске" услуге кући.

но, ја да вам издвојим за данас рапид кеца к'о врата квота 1.5
    донкастер - портсмут 1 (може и у комбинацији 1&2-3) 1.55
    лион двојка као кућерина са квотом 2
    вердер кец, квота 1.5
    то је квотица око 7, на 500 дингера таман!

10. blejk, nema u ponudi prelazi za taj par portugalski u meridijanu tako da je to verovatno tačna dojava

11. inače ako je tačna dojava predlog za kladijoničare koji igraju onlajn. igrajte gost dobija jedno poluvreme 3 kvota, više golova drugo 2.1 i pp1+&dp2+ jer to mora doći ako je namešteno iz dva u jedan :)

12. Синоћ сам одиграо 2 тикета по 10 динара и прођем један, убо Цволе из икса, добитак 47 динара! Од првог дана сам у плусу, идемо!

Јесте саставили тај заједнички? Ја бих да вас испратим.

13. Фејзбукманијак
    blejk, nema u ponudi prelazi za taj par portugalski u meridijanu tako da je to verovatno tačna dojava

Moje neko iskustvo kaze da blokirani i izbaceni parovi nikada ne dolaze.

14. Leverkusen - Bayern DS1X
    Swansea - Arsenal DS1X
    Bastia - Lyon 2

15. Evo NBA za danas

Washington-Phoenix 1
    Boston-Sarlot manje poena
    ...........................................
    probati na sporednom Filadelfija-Indiana manje poena velika je verovatnoca da ce doci.

Jel zna neko da mi kaze sta se dogadja u ABI posle ovog kola,moguce opcija za Partizanom Zvezdom / Radnickim u Budnucnosti....ukoliko Zvezda/Partizan dobiju/izgube danas?

16. И ја нереалан тикет за трку имадем!

Бастија - Лион 2
    Вила - КПР 1
    Свонси - Арсенал Х
    Хетафе - Билбао 1
    Сервет - Цирих Х
    Истра - Динамо 2
    Бајер - н Х
    Венло - Хераклес Х
    Најмеген - Херенвен 2

17. Јеботе, ови се усрали од Барсе као да су Доњи Срем а не ПСГ.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uaqB7mb2FkQ

18. Ima da padnem na jebeni liverpul koji ne može mrtvi sautempton da dobije
    šukurac

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.