Кладионица

1. alav sam,stavicu jos 2 tekme.inace,dobra kvota na reding,a igraju protiv poslednjih na tabeli koji se raspadaju.

2. Evo svima da kazem 15 dana unapred jer zelim da se kolektivno useremo kladzama u zivot. Prvo kolo Evrolige, tamo 16,17 oktobra, lepo odemo i uplatimo sve utakmice na manju granicu poena PREKO (ona kvota 1.6).
    Ko ima kinte nek razdvoji po danima, sigurno ce bar 1 dan da prodje.

Razloga je dva:
    1. Ekipe su na pocetku sezone, sigurno da nisu toliko cvrste u odbrani (jes da nisu ni uigrane u odbrani), plus postoji i faktor umora koji se odrazava na odbranu pre svega.
    2. Promenjena su pravila EL, kosarka se ubrzava, najvaznija promena je da nakon ofanzivnog skoka ne ide pun napad nego 14 sekundi.

Predpostavljam da ce i granice na pocetku biti nesto nize jer se ne zna ko ce kako krenuti, i ja tu vidim sansu. Uplaticu sigurno ovo :)

3. I jos jedno zapazanje, s obzirom da BUKVALNO CEO SVET TRPA NA ARsenal - Napoli 3+, ne bi me cudilo da bude 0-2, kvota bolestina.
    Isto to mislim i za Borusiju.

4. Uplatio Zenita X/1, kvota 4.3 uložio 5km. Da ubijemo vrijeme do 20:45

5. Neka milfara iz Birmingema mi je slala snimke svojih sisa..
    Veceras birmingem igra sa sa Milvolom. posto im je ova sigurno sjebala auru grada, dvojka na Milvol ko kucerina, kvota 2.7. ma kurac obicna dvojka 2&G2+

ps. Jeste patispanj, boli me kurac :*

6. Ovo je nezvanično dojava :

Leeds United - AFC Bournemouth 2-1
    -------------------
    (30)

Ispratite sa nekim malim ulogom. Ja ću sa 50 dindži, čisto da ne žalim ako prođe...

7. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1349#post_2544839
    Ide mi Zenit iz iksa ali brate, dobi crveni bezveze...
    A i onaj za duplanje jebe Zenit... prokleti crveni karton, za žutog je bilo a ne za crvenog

8. A ja igrao Zenit iz keca, u kurac...

9. Sad ce da gurne Arsavina u igru i cekace na kontre...samo je pitanje da li Austrija zeli da napadne ili joj je dovoljan X. Ako krenu u napad, a mislim da hoce, moze Zenit ovo da dobije.

I da, ocekujem da sudija u nastavku iskljuci i nekog igraca Austrije.

10. А Зенит доминирао у првом полувремену али некако не уме средина лепо да дода нападачима, види се да су много квалитетнији али мислим да је овај спалети крш од тренера.

11. Crveni sudija mamu ti jebem !!!

12. nemrem se sjetit što sam igro, pratim ovo za EL.

13. Borusija 2+
    Barsa 2+
    Celzi x2

Kvota 1,5.
    Ulog 2000.

14. Jbg, bolje na prvu da se padne, nego na poslednju. :)

15. Slažem se u potpunosti
    Na drugom čekam Čelsi, Barsu, Dortmund i Atletiko gg

16. ЈЕБИ БРЕЕ АРСЕНАЛЕ ГЛУПЕ ЖАБАРЕЕЕЕ !!
    COYG !

17. Došao Milan iz iksa, idemo dalje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.