Кладионица

1. Svaka cas bem te srecnog.

2. Pojedeš mi kurac Sale! Opaaaa! A jesam ga ubo, za medalju. Pa ko je još pogodio 3 utakmice druge francuske lige jebemu leba?

3. Uvalim ti TOPAAA.
    Ko sprs u dupe jebemti sunac.
    Kolko si dao?

4. Jebi me sad, ne branim se.
    Ma sitno. 50. A hteo sam 100, nego mi se uklopilo. Im'o 300. 250 za cigare, i 50 za tiket. Ali neka. Ne žalim. Lepa para. 21k.

5. U jebote... Bravo Uskoče.

6. Hvala. A ukenjalo realno.

7. A što je najcrnje sve je realno. Nego je sad takvo vreme došlo da za kvotu preko 1.50 mora da te ukenja.

8. Sjutra uplaćujem:
    Dortmund 2&GG
    Real Madrid 2&GG

Novi Pazar 1&0-2
    Lovćen 1&0-2
    Sampdoria 1&0-2

Tražim još jednu pa da vidim kako da vežem. Razmišljam Inter da stavim 1&GG, ali mislim da ne vrijedi za kvotu 2.4.
    Ima neko neki prijedlog?

EDIT: Možda Marsej 1&0-2 ili Rad X?

9. Ma kurac. Nisam prošao tiket pola godine.

10. A dobro fino leglo 21 som..

11. Lolo ajmo jednom dodigramo vukajlijaski zbogom sirotinjo tiket?
    Sa nekim prelazima kurcima palcima, da vidimo dalnas to oce, a?

12. Samo da kažem da me zabole kurac za svakog ko se kurči ovde dobijenim tiketima a uskoči samo kad dobije pa bi da se pohvali ili kad se pojavi neko ko ima insajdera, pa ostali pritrče k'o lešinari na strvinu. e pa popušite mi kurac lepo, eto.
    Edit: i dabogda im cigani ukrali novčanik po izlasku iz kladionice s parama. E!

13. gadjah arsenal 2-2 i3+
    fiorentina 2-2 3+
    leverkuzen 1-1 3+
    roma 2-2 3+
    kvota 400 i nesto cini mi se ,nije toliko nerealno a znacilo bi mi dosta trenutno reko' sto da ne .

14. Radimlo, poližeš mi izlučinu! Kurčim se, jer mi se može! Realno. Nisam se ulogovao na Vuku 100 godina, a pratim vas iz offa svakodnevno, pa rekoh da budem Žajk. Jebi bre!

15. Imam neki trip vec 3 dana da ce Sunderland da dobije veliki derbi sa 2-1, pa ko bude hteo, neka isprati... :)

16. Danas opet gadjem 15000 sa 50 centi..

17. Odigrao još:
    Partizan 1, tvente 2, novi pazar 1, leverkuzen 1, arsenal 2, hanover gg3+. Kvota 10, uplata 450 i to je to. Ako padnu ova dva ranije, onda ću da gađam nešto drugo, niz mora da se nastavi :)

18. Malo Kurčenja nije na odmet.
    I tačno sam imao osećaj da će ovo da prođe.
    Uplata 50 dinara, dobitak 14,128,81 :
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3193420-1130
    A za danas sledeće:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4080837-1130

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.