Играо сам на Асвел у гостима. Рачунам, довели су Кешеља, имају неке амбиције. Ево губе десет разлике лагано, а Шешељ је криминалан, не може ништа да погоди. За Париз игра Елтон Браун, није лош. :)
Sreća pa Lazar Marković ne zna da da gol. Umalo ne dade Benfika gol, sam bio pred golmanom amater. Sreća pa je on bio pa dade for od 10 metara a sam pred golmanom.
jel moz tamo da se kladis na 3. nemacku ligu? rece mi jedan drugar sto poznaje golmana iz wiesbadena da slobodno mogu da se kladim na narednu utakmicu, da ce da izgubi ili da bude 3+
ma kao satro neki matori golman, tako sa vremena na vreme namesti posto ga boli kurac za suspenziju, a dobro mu dodje dodatno.
mada, ne bi ja tu mnogo ulagao, vrlo je verovatno da kenja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Hendikep na junajted, hendikep na psž
Teniseri, koliko je siguran Djovak?
Ovo vam je moj kockarski tiket, na 30 kinti izlaz preko 10 somova.
Real daje gol u oba poluvremena @3.35
Olimpijakos 1&GG @4.25
Plzen - Bajern prvo 3+ @3.85
PSG 1&2+pp @2.05
Sahtar 2GG @3.15
Eto to u sistemu 3/5 ce izadje.
U mozzartu to izgelda ovako:
http://www.webpagescreenshot.info/i3/52792cd35a27d5-86823791
Mene nesto vuce PSG 0-2. Ne znam zasto...
Само да нам турци не увале масан курац лололо
realno
Играо сам на Асвел у гостима. Рачунам, довели су Кешеља, имају неке амбиције. Ево губе десет разлике лагано, а Шешељ је криминалан, не може ништа да погоди. За Париз игра Елтон Браун, није лош. :)
Само да нам турци не увале масан курац лололо
Nasluti ga lolo
Sreća pa Lazar Marković ne zna da da gol. Umalo ne dade Benfika gol, sam bio pred golmanom amater. Sreća pa je on bio pa dade for od 10 metara a sam pred golmanom.
hahahaha eto ga
nisam ni znao da ne igra Snajder aukurac
Ambicije i Keselj u istoj recenici? Da si stavio paraplegicar i Keselj pa da razumem...
2 gola za 8 minuta hnjoo hnjo hnjo trpaj zabarsku mafiju
EDIT: cim napisah ovo primise gol a u kurac
jel moz tamo da se kladis na 3. nemacku ligu? rece mi jedan drugar sto poznaje golmana iz wiesbadena da slobodno mogu da se kladim na narednu utakmicu, da ce da izgubi ili da bude 3+
ja necu iz principa, al eto info nekom ako hoce.
ne verujem da samo on zna, ako je tako, mozda je i sklone iz kladionica.
Ko da ce da izgubi, Weisbaden?
7. su a igraju protiv 16. može se probati 3+, ne znam baš za poraz
ma kao satro neki matori golman, tako sa vremena na vreme namesti posto ga boli kurac za suspenziju, a dobro mu dodje dodatno.
mada, ne bi ja tu mnogo ulagao, vrlo je verovatno da kenja.
Jel' neko bio makar blizu da pogodi nesto??