U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kao danas Real - Juve.
Milan 2 k'o kuca :)
Сутра двојка на Арсеналоа !
Јебаћемо Дортмундоа на сред Сигнал Идуна парка !
Jebace im Ozil majku
Zenit - Porto X-X
Dortmund - Arsenal 1-1
Bazel - Steaua X-1
Ajaks - Seltik X-1
Sumnjam da će Ajaks dobiti Seltika.
Реал и Манчестер су ме одвикли од кладионице, пробао те две вечерас, квота 6.7, тако нешто, реко' то чупа све, оно у једном тренутку реко' одлично, може да дође, после кара. Не играм више, бар не док се не ишчупам из гована и дођем до пара да опет могу да сручим 2 'иљаде на квоту 5 и да ме боли јајо. Одустајем.
Иначе, да играм сутра, квота на х2 на милан је 4. ЕЈ! Квота на Арсенал 2&3+ је око 6. х2 на селтик 1.9. Једино ми је фин кец на базел, и наполи, наполи мора да профитира сутра на поразу арсенала или дортмунда јер је то шанса за даље, то је за неки дубл квоте 2.3, отприлике. Чак бих и челзи заобишао на 1.3, зајеби то. И све ово бих кокао у синглу и дублу. Ал' нека, доста је било. Идем кући куме, доста је.
Dobri predlozi Radmilo. Može nešto da se iskombinuje.
Ispracam stojketa i igram
Zenit - Porto 0:0
Celzi - Salke 2:0
Basel - Steaua 1:0
Atl. Mardir - Vienna 2:0
3/4
A PREKOSUTRA CELA LE 2+
Moze neko da mi ucini nesto.
Na mocartovom da mi izracuna sistem za prekosutra.
20/24
Ligu evrope 2+
100 dinara
Meni zablokira govno od kompa...
što ćeš da se opariš.
lolo esi vido a
Ima da radite za mene robovi!
Na mocartovom da mi izracuna sistem za prekosutra.
20/24
Ligu evrope 2+
100 dinara
Meni zablokira govno od kompa...
Mislim da nece moci, jer je valjda 3 dinara minimalno po kombinaciji, al evo print.
EDIT: Sad sam pogledao na mozzartu, jes 3 dinara je minimalno sto znaci najmanje moras da uplatis preko 30k.
http://i.imgur.com/nKKHsam.png
Lololo STO DINARA JEBOMEKURAC..
nista na sve il nista NOCAAAAS IDEM JaaAAAAAaaaa OPA
Fala coa :*
Jebem vas smotane, pa i nije toliko sinoć bilo nerealno, jedino eto Galatasaraj usrao stvar jer je realno bilo da bude X.
A sad što se vi ložite na Junajted i Real i ne pratite cjelokupnu situaciju, vaša stvar...
Porto će dobiti Zenita!
Večeras možda povežem Atletiko, Barsu i Napoli sa LE sutra na jednom tiketu, a iskombinujem neke X-ove i golove čisto da ispoštujem tiket samo za večeras..
Uglavnom se slažem sa tvojim tipovima, slično razmišljamo. Mada mislim da je sigurnije odigrati PIK X.
Kvota na Ferera odlična, po meni poklon dana.
Zenit je kec. Al posto se igra od 18h, preskacem.