U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Sinoć samo Njujork, preksinoć Bruklin... pu
E da lolo, pošto sam ja otvorio ovu temu pre 100 godina ( jer sam bog sajta koji je ovde od početka sveta ) da ga pročitate ponovo i da vidite šta je gvozden bog ( mada tad još nisam bio bog ) rekao da ne pišete ukratko KOGA BOLE KURAC ŠTA STE PALI
Ko zeli blagodet ovozemaljskog zivota nek odigra
LAL-Det 1 @ 2,15
Toronto-Portland 2 @ 2,10
Sakramento-Memfis +
Trpajte na FMP, kvota je vec pala na 1.85
Možda ne u prvenstvu, ali protiv drugorazrednih jeste, kad zapne. Hteo sam i da ga ograničim na DP2, ali rekoh, šta je sigurno sigurno je. Loši rezultati su morali da se poprave tom utakmicom, što je zakon forme.
Alkorkon mi je simpatičan klub duže vreme, i to sam odigrao navijački većim delom. Ali, nije zanemarljiv podatak da su svi mečevi Sabadola i Alkorkona završeni sa pobedom domaćina, i red je bio da se taj lanac prekine. Sa druge strane, Sabadol je bio u lošoj formi, primaju golove kao blesavi, te tim pre da će moji dati bar jedan. I dadoše 2 gola, za konačnih 1:2 za Alk.
Šta ti nije jasno?
@Marvellous
Зајеби да се правдаш, свако игра како воли. неко јури квоту 8456 и чека да га усере једном у животу, а неко јури квоту 2 и диже паре константно. ко воли да заради јуриће квоту 2 ко воли да се глупира јуриће огромне квоте. ја ћу од наредне године да почнем тако са малим квотама а јаким уплатама јер овако самo бацам паре. жив био
Pa logično je da je tako najbolje, igram i ja tako, pokazao sam mu primjer, odigram i sa velikom kvotom na manji ulog ali je lejm da izbacuješ kvotu 2 da se kurčiš. Previše bi spama bilo na stranici da svako tako radi. I to izbaciš posle završenih mečeva.
ja odigram 5 kvalitetnih tiketa po 200 , 300 dinara, i 10ak po 30,40,50 dinara sa ogrromnim kvotama
Sahraniću nekoga, jebeš mi mater.
http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830346500113&pin=1218
A TOLIKO mi jebeno treba ta sića, ali ne. Mora da izjebe ta jedna, i to da izjebe vrhunski. Znao sam da im neće igrati mali Karter-Vilijams, ali ne vredi. Jebena pelikanska govna su sad baš našla da ubacuju po 30+ poena u četvrtini. Ne sećam se da sam ikad video da u regularnom delu tekme neko da 30+ poena u svakoj jebenoj četvrtini.
Nisam imao vremena da kačim pre početka utakmica, bitno je da sam okačio sistem klađenja, nisu bitni pojedini mečevi i kvota, već način klađenja. U prevodu, moranje, forma, pa tek sve ostalo. Statistika je tu kao šlag na tortu da se vidi da li određeni tim može nešto, ili ne. Ko razume, shvatiće.
Kakva ste vi banda seratora
Možemo stranku da osnujemo - NNL (Nikad Na Lacio). Đanki bi nam kuvao kafe.
Kamerun 1-1
worcaster - rombsbotom - 3+
telstar - oss - 4+
siena - 1
wiedenbruck - fortuna - 1x
EDIT: i da, hteo sam numansiju da stavim al nije mogla da se otkuca
откад нисам уш'о у кладионицу, јееееееее.
баш се мислим, да л' да бацим нешто на звезду, ил' да враћам дуг неки, ил' да чекам ЛШ па да враћам дуг.
а квота код мене у кладионици на звезду двојку је 2, за сад.
јебемуматер, не игра вестерман, ал' ће мусли и црњац да се опораве, ко би га знао, ови слепци могу баш сад да одиграју мртвило утакмицу.
Ne bih se složio tebra, ja da mogu da ubodem svaki dan kvotu dva ja se ne bih zamlaćivao sa poslom.
Dobro, evo onda i moj današnji tiket na lajvu.
http://oi44.tinypic.com/2z682hh.jpg
A dobro to jeste, ima i padova, logično.
Pa dobro, šta fali, kvota 4.76, puna kapa. U pravu si za ono da treba PRE da se kače tiketi, što ponavljam na svakih nekoliko dana al' džabe.
ja juče odigro:
čikago - indijana 2
šarlot - majami manje poena
orlando - dalas 2
i
orlando - dalas više poena
šarlot - majami 2
hjuston - denver više poena
dođe sve osim usrane indijane, sad je baš našla da izgubi...
1500 dinđži meni u đžep, meni dobro, da je ušo i prvi bilo bi 3000...kupio bi kurvu onda
ja znam samo da igram 1-x-2 i manje-više poena....ostalo nemam pojma šta je šta
šta znači to hendikep i šta je dupla opklada?
hvala deranju za tipove iz nba ,ali sjebao me NY uzeo sam i na dzejmsu poeni pare tako da sam sinoc dobar neki jadnih 300 samo ..
Danas me barsa sjebe protiv mrtvog bilbaa koji nema ni jednu pobedu ,da im jebem majke odose tu 2 soma,gadjah i sa soma singl nemce fortunu keln te uzeh tu 500 ,onda nabodem lajovica minus gemove sjebe me dzankijev onaj kolumbijac da ga jebem usta :D
apelujem na sve koji imaju kvote od 1,1-1,5 da stavljaju znaci mnogo :)
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1449#post_2604190
portland vec dolazi