Ко има онлајн рачун нек проба двојку на Франкфурт. Могло би бити 3 за 3, а и за ових 25 минута Франкфурт има 7 шутева, 5 у оквир гола, а Леверкузен ни један
Не знам колика је квота, али требало би да буде добра, јер је почетна квота била 5-6
едит : квота је 5.25
Ко је био паметан испратио је, ко није ко му јебе матер
Богаљи мајку им јебем дабогда им минирају стадион кад тренирају и да сваку наредну и једни и други губе службено 3-0 и испадну у шесту немачку дивизију североисток
Saće ga da leverkuzen, ovi ne mogu da pređu pola.
E jebo me kurac, kad ureknem...
ronine jebem ti sestre
јеби левркузена глупога. ајде сад још 2 комата
кислингу јебем милу мајку како нема муда да шутне јебо га пас
AJDE JUVE JOS JEDAN DO POLUVREMENA
ETO GA, BRAVO JUVE SAD JE DOSTA. NEMOJ VISE DO KRAJA POLUVREMENA
ето га јуве, ја их имам у хенд.
Левер је такав очај од екипе..а прошли ус у нокаут фазу лш. све је отишло у курац
Švabe su to, pa preokrenuće laganice Leverkuzen u zadnji 5 minuta.
ја га имам тачан рез 2:0 полувреме
сад гледам тикет и папирче и извалим да сам ја писао леверкузен 3+ уместо наполија 3+ :S
греота..а наполи ми је толко сигуран да ће да буде 3+
голман брани ко да му је последње -.-
Не знам колика је квота, али требало би да буде добра, јер је почетна квота била 5-6
едит : квота је 5.25
Ко је био паметан испратио је, ко није ко му јебе матер
ko ti jebo pas mater
да ли ме јебено спрдаш брате које срање јебем ти јуве акд да гол у 45
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7BA80E6AF7-A224-4758-A9AE-B180EE7525FB%7D
Богаљи мајку им јебем дабогда им минирају стадион кад тренирају и да сваку наредну и једни и други губе службено 3-0 и испадну у шесту немачку дивизију североисток
Вероватно ће ме опет сјебати само један пар за добру кинту, јебем ти Леверкузене матер ону швапску ненормалну, брее!
Hvala :*
Odigrao to i Liverpul 2. Bila kvota 1.15 lolo
A na Frankfurt 5.15
какав сељачки пенал у 95 минуту суђен а оне рагби потезе није ни хтео да дискутује.
http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B8491CE8E-C7D8-4A5A-867A-76F728C7D0D6%7D skrnavi Leverkuzen.
Ha Benfika gubi, baš lepo.
sve je otislo u kurac jebem ti benfiku