Кладионица

1. Upravo čitam neka pravila Vilijams onlajn kladionice. Jedno od njih glasi:

Korisnik se kladi i sklapa ugovor za okladu sa priređivačem kao pojedinac.
    U slučaju primijećenih ponovljenih zahtjeva sa istim odabirom od strane istog ili nekog drugog korisnika, te da dođe do opravdane sumnje u suradnji i udruživanju više korisnika, priređivač ima pravo naknadno poništiti oklade, osobito u slučajevima kad je očito da su korisnici djelovali kao suradnici ili tajno udruženje, te kad su oklade jednog ili više korisnika postavljene u kratkom vremenskom roku.

Znači nas desetak odavde stavi ista tri para na listić i prođemo, a oni nam ponište listiće pod izgovorom da smo "tajno udruženje". Pa ovo je jedna od najbanalnijih stvari koju sam pročitala u vezi kladionica.
    Uplatim listić i džaba mi ako prođem kad je pitanje da li će mi isplatiti...

2. Као нешто сам гледао и то ћу и да одиграм ...

Челси - Бирмингем 1
    Војводина - Кула 1
    Смедерево - Партизан 2
    Звезда - Севојно 1
    Килмарнок - Селтик 2

и а у пичку материну .....

3. 12:00 Gamba Osaka - Jeju United 3+ @1.8

4. Предраже, јел је то јапанска лига, или азијска ЛШ?

5. Смедерево - Партизан 2

Ја мислим да ће овде да дође Х.

6. Peki, Azijska LŠ.
    Ima je u Socceru, to znam.

7. Букснетина™

Смедерево - Партизан 2

Ја мислим да ће овде да дође Х.

Neće Buksno, pola igrača Smedereva je pod ugovorom sa Partizanom, dobiće lakše nego što misliš.

8. E ovako...
    Barsa 1 2,10 - navijački je, ali mislim da bi ih trebali dobiti, igraju kod kuće i vjerovatno će se maksimalno truditi da ih demorališu pred LŠ.
    Arsenal 2 2,55 - valjda će idioti iskoristiti Mančesterov kiks i dati sve od sebe da im se približe
    Xamax-Basel 3+ 1,55 - Bazel je od zadnjih deset utamica osam imao rezultat 3 ili 4+, a Xamax 6 od deset. Mislim da bi trebalo doći.
    Celtic 2 - 1,40 Neam pojma zašto.
    Zvezda 1 1,15 - Što navijački, što da malo povećam kvotu...

Ukupna kvota 13,36. Još ne znam koliko ću uplatiti.

9. Ја мислим да ће овде да дође Х.

Нема шансе. Смедерево је Партизанов клуб.

Peki, Azijska LŠ.

Добро, онда ме и не чуди овако велика квота, обично су квоте на много голова код Јапанаца далеко мање. 3+ је максимум 1.6, а обично око 1.4. :)

10. Šta to bilo. Čuo sam da je DZANKEE opet bacio neku zlojavu.

Dzankee u ćošak!

11. Нема шансе. Смедерево је Партизанов клуб.

Филијала ФК Државни Пројекат.. Заборавио сам на ту околност..

12. predrage, opet skidaš nešto sa neta i blogera :p
    od mene danas dva keca (javljeno da su nameštene, al' jbg, ko bi ga znao, srbi su to):

Kolubara 1 (kvota 2.0)
    Novi Pazar 2 (kvota 2.2)

ja ga na jednom bijem u duplom singlu, a na drugom vezujem sa partizanom (da, iako sam delija, i bio bih presrećan da izgube, pisaću 2-2, tole je to...) i još verovatno čelzijem, jebemliga, imaju šansu da se malo približe, iako očajno igraju...

13. Ксамакс - Базел вреди пробати прелаз 1-2 (квота 27). Код Базелових утакмица редновно долази, чини ми се да је у последњих 10 једно 5-6 пута прошло.

Касније ставим шта ћу да одиграм.

14. Ево један са мањим квотама:

Плзен 1
    Милан 1
    Партизан 2
    Војводина 1
    Малмо 1
    Базел 3+

Укупна квота око 10. Да се поврати јуче онај попуш од дојаве.

15. Pazar je valjda blokiran svuda. Ima za danas svašta da se odigra, ali me realno mrzi da odem. Moraću da zbudžim neku onlajn zajebanciju.

16. Hahahahah pa ko vam kriv kad slušate dzankija :)

17. aleksandarkg
    predrage, opet skidaš nešto sa neta i blogera :p

Pa da, aleksandre :P
    Uzeo sam pretplatu kod ovih sa bingotips-a, i za sad ti mogu reći da su u odnosu na druge prevarante po blogovima vrlo korektni i transparentni. Ja sam za ovih par dana prezadovoljan saradnjom.
    Uvek kad stignem, postaviću njihov tip sa bloga ili eventualno još neke dodatne utakmice koje pošalju mejlom, pa ko je zainteresovan da isprati, nek proba.
    Daju uglavnom singlove, poneki dubl ili eventualno sistem neki.

18. Ja sam igrao

Zvezda sevojno 1
    Smederevo Partizan 2
    Chelsea birmingem 1
    Milan Palermo 1

Kvota 2.90

Krno 100 kinti,ako ne udje ne kladim se do sledece sezone.

19. To se već neko vreme priča da će novi pazar i radnički u prvu ligu, a da bask neće ući. Mada ne znam kako kad bask beži pazaru 10 bodova. Ali ipak, srbija je ovo, sve je moguće, prošle nedelje im je bio ministar dulić u poseti, slikao se sa dresom pazara sa svojim imenom. Ranije su ugurali milicionar i obilić u prvu ligu, što ne bi mogli i pazarce.
    al našu drugu ligu nijedna kladionica neće da primi za više od 20 dinara čak ni onda kada se ne priča o nameštanju:-)
    meni je unterhahing - hajdenhajm 1 (2.1 kvota)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.