Кладионица

1. Dovla Vicoman Večern je promenio nick u Dovlimir

2. Au jes i to... Sinoć sve gg, danas ng? :) A to ne volim da igram, stavim mahi mahi mahi mahi mahinalno 1 po tiketu i često baš na to i padnem. Ajde što padnem, ali ne moram u 20. minutu da gužvam tiket.

3. Veceras bar 4 tekme dolazi 2-3

4. Lester
    Juve
    Totenhem
    Porto

Sve 2-3 gola sig

5. Ma ti si uvek najpametniji pa da

6. Ne dođe li ovo
    https://imgur.com/g9iyBXd.jpg
    Svaki tvoj post na temi kladionica je ban od 7 dana
    To će te naučiti da se ne praviš pametan nego da slušaš jbg

7. Za vas je totenhem 1 za mene x2 ko kuca bice da ce pre moje kao iznenadjenje doci. 1-x gadjam na jednom tiketu juce nisam nista ni odigrao mrzrlo me upocetku pa sam zaboravio posle veceras je moj dan na drugom x2igg ioi tako nesto treci tiket 0 1

8. I koja ono kladionoca ima.i bonuse i povrati dobitak kako se tove vec kad imas preko 499 kvotu npr 10x dobitak ti sledjue

9. убацио сокер у понуду клавера, клавер 9.5 +, слукас 9.5 + и ленгфорд асистенције 3.5 -, шта се јебем ја са фудбалом, ово је бомбоница.

10. blagoja, evo sad sam video tikete. okrenuće se to bože zdravlja

bohore, da li je ova gospođica ciganka?

11. мене би усрећила и ако није џд

12. vracam se sa dalekog puta zove me kurva kaze da kupim hleb

13. E aj se ne kladimo vise

14. Au al ćemo jebati sokera večeras ju ju

15. Spremam se da stavim 300din na tiket, toliko je ozbiljna situacija.

16. курац да се не кладимо сад кад сам направио гомилу пара за евролигу, изгрмећемо до петка, па се онда не кладимо.

17. Dobro bi mi sad došao neki Nikolasov tenis, da pratim nešto dok ne krene Evroliga, koja je večeras aperitiv pred Ligu Šampinjona, a posle neki neobavezni NBA.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.