Pogodio sam Del Potra 17 gemova, bez onog seta što je izgubio. Jbg. I izmače mi jedan gem Davidenko. Ali opet, ovaj tenis mi uzbudljiviji za pratiti od fudbala. Izgleda da mi je danas baš bilo dosadno.
jebem ti bronbi da ti jebem salke! jebase ih mancesterovci kao kamiondzija moldavku, a ja siroma' singlao x, reko' salkani, srce na teren, mudima u krampon. nojer, mecelder i farfan jedini.
Џанки, улоговао сам се само да кажем да је крајње време да попијеш вечни бан, барем на овој теми, ако је то икако могуће. Претерано сереш! Какав сад Тргу Муреш, какав курац? Ајде надаље свако говно које постујеш да поткрепиш фотографијом тикета. Може, а?
Узгред, мени је то икс као теле. Гледао их пар пута, умртвљују игру максимално. У средини су и они и сутрашњи ривал, не могу ни горе ни доле. Гађаћу тр 0:0. Не знам која је квота 0-2, али да сам ја букмејкер, било би 1.25.
Pogodio sam Del Potra 17 gemova, bez onog seta što je izgubio. Jbg. I izmače mi jedan gem Davidenko. Ali opet, ovaj tenis mi uzbudljiviji za pratiti od fudbala. Izgleda da mi je danas baš bilo dosadno.
Ајде муљачи јебени
Sreća pa ne odigrah danas tenis, lupio bih 50 evri u prazno...
Pa i na Francuze... E stvarno ima dana kad ne treba izlaziti iz stana sa parama.
Одоше 500 кинти у бездан ко да их није ни било
Стоук - Волвс 1-1 3.10
Погледај које сам квоте убо :)
alal ti kurac sad videh
Poserem se na Rapid B.
Ja danas 3 tiketa, ukupno 9 tekmi, broj pogodaka 0! ahahahahah
E nek sam vala oterao maler,pa da pocnem malo i da uzimam.
sk8ordie svaka ti čast!
Od srca ti želim da zabodeš i druge dvije, iako navijam za Barselonu!
ја сам се надао ако не оставим овде своје тикете, да ћу имати више среће... али курац, на два тикета падох на по једну.
Домжале 1
Шалке 0-2
Гуингамп 1
наравно, зајебао рапид, најсигурнији пар на тикету.
Шалке ПХ
Стразбур 1
Стоук 0-2
јебига, за један гол и овде.
тако да ја батаљујем кладионицу на неко време... до сутра, мислим.
Јел сам ја једини овде који нисам данас одиграо нити Рапид нити Французе (трећу лигу)?
ЕДИТ: Сутра би ваљало да дођу Лион и Марсеј кечеви.
Ajmo skurdi!
Таргу Муреш в1 е на ово стављам све паре
Kako nalaziš te djilkoške mečeve jebote? Imaš 100 normalnih utakmica, ti vadiš neke Targue i Mureše jebote. Nije ni čudo da pukneš.
Imaš sutra Real i Barselonu, igraj to čoveče, kakav Mureš.
jebem ti bronbi da ti jebem salke! jebase ih mancesterovci kao kamiondzija moldavku, a ja siroma' singlao x, reko' salkani, srce na teren, mudima u krampon. nojer, mecelder i farfan jedini.
Real 1
Iako mrzim real vise nego sto volim barcelonu,igram sutra keca. Povredio se iniesta barci.
Џанки, улоговао сам се само да кажем да је крајње време да попијеш вечни бан, барем на овој теми, ако је то икако могуће. Претерано сереш! Какав сад Тргу Муреш, какав курац? Ајде надаље свако говно које постујеш да поткрепиш фотографијом тикета. Може, а?
Узгред, мени је то икс као теле. Гледао их пар пута, умртвљују игру максимално. У средини су и они и сутрашњи ривал, не могу ни горе ни доле. Гађаћу тр 0:0. Не знам која је квота 0-2, али да сам ја букмејкер, било би 1.25.
valja li danas igrati oba keca na francuze?kvota 1.9