Ljudi, iskoristiću ovu temu da se požalim pošto hoću da se požalim vama a ne tamo nekim debilčinama.
Moj ćaća je solidno bogat, kad kažem solidno mislim: odvaja nekoliko desetina hiljada godišnje plus solidno bogatstvo u vidu poljoprivrednih mašina, zemlje, objekata itd.
Meni pare daje na kašiku (kafenu) iako već odrastao sam momak. Nije to zato što sam debilčina nego su krajiški roditelji mahom takvi za razliku od srbijanskih što će i zadnji dinar i koru hljeba za sina dati. Možda sam zaboravio da napomenem i da sam jedinac uz sve to.
Probao sam više puta da ga nagovorim da mi daje pare hiljada evra godišnje kao zasluženu zaradu zbog udela u poslu. Samo se nasmeje i odjebe me. Zato me često možete videti u više izdanja:
-da pušim sobranie
-da jedem u menzi
-da stavljam 20k na mekgregora
-da igram tiket od 25 dinara
-da igram tiket ulog 200 dobitak 900
-da prodajem polovne stvari na lalafou
-da kupujem na lalafou stvari za stan poput jelke, fena, tepiha itd
-da nosim jednu istu jaknu 2 godine
Svestan sam da nikad neću biti siromašan ali sam i svestan da ću sve naslediti kad budem imao 50, a tad mi i ne treba.
Dakle da sumiramo, baksuz sam kad prepišem, kad odigram isto, kad odigram sve kontra, i kad kažem "ide ovo". Sad je ok, ima li još nekih situacija kad sam baksuz?
Како би било солидно да спојимо ову тему и ову http://vukajlija.com/forum/teme/71284-tuce-pasa-protiv-prasadi и расцвета се солидан нелегитиман бизнис. Требала би једна просторија/шупа, камера, лајв стрим и неки хакер да то ''сакрије'' да нас не провали милиција.
И онда направимо онлајн кладиону са лајв бетом. Могућности су бескрајне:
- трке мрава: победник трке, друго место, треће, поредак 1. 2. 3., победничко време од до... куче вс свиња, ал мислим да се то подразумева, коначан исход, време/рунде, куче вс пацови, за колико времена ће их потамани, па егзотика: кане корсе вс дивљи вепар од 218кг; арканов тигрић који је сад тигар вс медвед (за ово нам можда треба веза у зоо врту или неког члана избосне); итд итд
Стручни коментатор Пезос; букмејкер Изием.. остале улоге разделите међу собом
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jebeni odenze mrs u picku materinu slepci
pa šta si očekivao kad je ovo govno kragujevačko izbaksuziralo
sve stavim gg, samo njih 3+ i oni se završe 1:1, jebeš ovo sranje jebeno, fudbal najveće govno od sporta sig
Shomy zadnjih 100 dinara iz dzepa sam stavio na onaj tiket i polagao sam nadu bas veliku
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2927#post_3660087
kako bih voleo da ti sve dodje osim fiorentine majmune
a 100% nije ni potvrdio uplatu, nego samo da izbaksuzira govedo
Ajao, pa ti mi želiš povraćaj da imam, a duuuuša <3
Ljudi, iskoristiću ovu temu da se požalim pošto hoću da se požalim vama a ne tamo nekim debilčinama.
Moj ćaća je solidno bogat, kad kažem solidno mislim: odvaja nekoliko desetina hiljada godišnje plus solidno bogatstvo u vidu poljoprivrednih mašina, zemlje, objekata itd.
Meni pare daje na kašiku (kafenu) iako već odrastao sam momak. Nije to zato što sam debilčina nego su krajiški roditelji mahom takvi za razliku od srbijanskih što će i zadnji dinar i koru hljeba za sina dati. Možda sam zaboravio da napomenem i da sam jedinac uz sve to.
Probao sam više puta da ga nagovorim da mi daje pare hiljada evra godišnje kao zasluženu zaradu zbog udela u poslu. Samo se nasmeje i odjebe me. Zato me često možete videti u više izdanja:
-da pušim sobranie
-da jedem u menzi
-da stavljam 20k na mekgregora
-da igram tiket od 25 dinara
-da igram tiket ulog 200 dobitak 900
-da prodajem polovne stvari na lalafou
-da kupujem na lalafou stvari za stan poput jelke, fena, tepiha itd
-da nosim jednu istu jaknu 2 godine
Svestan sam da nikad neću biti siromašan ali sam i svestan da ću sve naslediti kad budem imao 50, a tad mi i ne treba.
Hvala na čitanju ko god je čitao.
http://www.rezultati.com/utakmica/hAJvji4L/#detalji
hahah gledajte bre ova govna
Dakle da sumiramo, baksuz sam kad prepišem, kad odigram isto, kad odigram sve kontra, i kad kažem "ide ovo". Sad je ok, ima li još nekih situacija kad sam baksuz?
dajte siguricu za danas da zalepim lovu na kosarkase brzo
3,4 igraca
Како би било солидно да спојимо ову тему и ову http://vukajlija.com/forum/teme/71284-tuce-pasa-protiv-prasadi и расцвета се солидан нелегитиман бизнис. Требала би једна просторија/шупа, камера, лајв стрим и неки хакер да то ''сакрије'' да нас не провали милиција.
И онда направимо онлајн кладиону са лајв бетом. Могућности су бескрајне:
- трке мрава: победник трке, друго место, треће, поредак 1. 2. 3., победничко време од до... куче вс свиња, ал мислим да се то подразумева, коначан исход, време/рунде, куче вс пацови, за колико времена ће их потамани, па егзотика: кане корсе вс дивљи вепар од 218кг; арканов тигрић који је сад тигар вс медвед (за ово нам можда треба веза у зоо врту или неког члана избосне); итд итд
Стручни коментатор Пезос; букмејкер Изием.. остале улоге разделите међу собом
panc, rokaj boltona keca, imas jos 80ak sekundi
KOLIKA KVOTA ODIGRACU NA UYIVO
1,7
stavio!
Pogodio rumune, olimpijakos i fiorentinu. Fulio fiorentinu i raju.
Što bi kladioničari sa fba rekli: DANASSMO U PLUSU 34,7 UNITA
Bane gde ti matori parkira sve te masine u Vojvode Stepe?
brv sh
aj neko nek napravi jaku novtu za 700 kintu da uplatim kosarkase, vi ste pro vi ste znalci