слепи, прочитај још једном. не један да промаши све него да сви промаше све тикете.
Hahah ja pročitao NEKO umesto NIKO jbg. Pa brt ako stvarno niko ništa ne pogodi onda zaključavanje svake kladioničarske teme na forumu i trajni za otvarača svake nove.
Diskutujemo kao deca sve je onaj armingovno zapoceo i sad moram i ja postovati, neka bude onda do boksing deja sva taomicenja iz liga petice plus evroliga eventualno neki tenis i nba, valjda ce se moci tempirati na 3 dana otprilike da imamo matchday znaci 3 kola onda do tad pa ne znam moze, ako se usvoji moj predlog uprilicicu dogadjaj svojim prisustvom ionako mi nije problem mesec dana a bicu vrv zadnji jer sam nesrecnik
а колико дуго траје такмичење госн Косовац? лоло па ако је трајање месец дана неко у теорији може да победи са једним тикетом, сваког дана да јури неки астрономски тикет
Pa brt i u stvarnosti ako igras mesec dana i popadas sve osim jednog od 3 milona boli te kurac za ostale tikete zar ne? I bolji si od onog sto je prosao 5 tiketa po 10k
Znaci da je valjan predlog. A svidja mi se i ovo sa soma dnevno pa mozes da podelis na 3 tiketa hvala kolega slepi uvazava se ovo
Ja se ne kladim evo vec 7 dana osim malog i neslavnog izleta u minesoti hvala radmilo a pravila ce se postaviti u novoj temi da ovu ne ujebemo kompletno, ionako su je dauni osakatili vec :(
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahah ja pročitao NEKO umesto NIKO jbg. Pa brt ako stvarno niko ništa ne pogodi onda zaključavanje svake kladioničarske teme na forumu i trajni za otvarača svake nove.
иц а дил
Diskutujemo kao deca sve je onaj armingovno zapoceo i sad moram i ja postovati, neka bude onda do boksing deja sva taomicenja iz liga petice plus evroliga eventualno neki tenis i nba, valjda ce se moci tempirati na 3 dana otprilike da imamo matchday znaci 3 kola onda do tad pa ne znam moze, ako se usvoji moj predlog uprilicicu dogadjaj svojim prisustvom ionako mi nije problem mesec dana a bicu vrv zadnji jer sam nesrecnik
^ Editovao sam onaj post na prošloj strani, dodato novo pravilo i stavljeno na prvo mesto. Baci oko, gluperdo.
Pa brt i u stvarnosti ako igras mesec dana i popadas sve osim jednog od 3 milona boli te kurac za ostale tikete zar ne? I bolji si od onog sto je prosao 5 tiketa po 10k
Znaci da je valjan predlog. A svidja mi se i ovo sa soma dnevno pa mozes da podelis na 3 tiketa hvala kolega slepi uvazava se ovo
A takmicenje moze da traje 7 dana max al ja bi to do nedelje uvece/ponedeljka ujutru
Haha pa oćemo 3 tiketa dnevno ili 1? A i ako ćemo onako, treba produžiti malo rok za prijavu da se nakupi što više ljudi.
A ovo za donji deo tabele je potpuno debilno pravilo iz logickih razloga, odbija se
Ima li negde na kamari pravila? Odužili ste u pm, iako sam generalno prestao da se kladim dva ipo dana se skidam već.
Moze od 1 do 10 tiketa dnevno, min 100 max 1000 pa svako moze da pici kako je navikao
A ko će ispratiti tolko brt... Ja msm da je 3 maksimum
Dio, ja pisao na prošloj, PS i Truć na pretprošloj strani
Ne može Maestro.
Ja se ne kladim evo vec 7 dana osim malog i neslavnog izleta u minesoti hvala radmilo a pravila ce se postaviti u novoj temi da ovu ne ujebemo kompletno, ionako su je dauni osakatili vec :(
Dobro, 3 max pseto-tolerantan je xd
Otvaraj temu pa da se prijavljujemo
Ja se ne kladim evo vec 7 dana osim malog i neslavnog izleta u minesoti hvala radmilo
хахах устатејебем
иначе, пријавићу се у зависности од учесника, а то подразумева да међу пријављенима буду макар расни и бомбаш, евентуално још неко.
а ја сам нубина и баксуз, никад ништа не погодим, тако да ето, охрабрићу вас мало својом пријавом.
Evo obojica se prijavili xD
Ovo cu da odigram za hiljadarku, kvota oko 5.
https://s28.postimg.org/3urmdlvvh/Screenshot_2016_12_13_14_13_58.png
глупо је да правите такмичење да бисте бановали расног или бомбаша чак и да буду други. што се мене тиче имају имунитет ако су у горњем делу табеле.