Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nikolase daj igrače, ali poene, nemam u mocartu skokove i asistencije
i ti coakg
Tačno Nikolas, ti si, prerealno nešto ta Baskonija bila (a Šilba sam i ja odigrao majku mu jebem, i njemu i Hanikatu i celoj tekmi), jebiga, al ispeglalo se i ispalo ok na kraju.
Zadovoljan sam Nikolas EL Skoz NBA, meni lepo :))))
Šomi soker ima 155 igrača (poeni) za danas, koliko ima Mocart, 20-25 maks.
a jbg, imam neku sirotinjštinu na mocartovom nalogu, ko će se jebavati do sokera po ovakvom vremenu
Hahaha video sam da dole Niš i okolina, ti si valjda Le ili tako nešto neke mećave kurci slatko sam se nasmijao. xD
е шоми, оно што ти кажеш скоро да пара на пару иде, и да се само буржуји богате а ми сиротиња нека поцркамо, да вам испричам шта је било пре неки дан...
буразер мој, буржујчина иначе (за наше стандарде, шиба добар послић) игра много, може му се, и то бије неке луде системе... и сад, другог јануара се видимо, у понедељак, играо 8 утакмица у систему 6+7+8/8, све да фаворити дају 2-3 гола... и ухвати првих 6 (три кола везао), чека њукасл да да два до три гола и арсенал сутрадан исто то за 340 хиљада. њукасл уби блекбурн, и неће па неће, сјебе га, али арсенал испоштује и узме 60 сома.
и онда прекјуче ме зове да каже да чека олимпијакос још из 2-1... играо на (мислим) хиљаду, можда и две, не знам, имам слику негде, шест прелаза из два у један, будала мислим се, и убоде омонију, и то губе два нула и за пет минута дају три гола и дође, убоде верију (грке оне) исто прелаз, дали гол за 0:1 у 45+8, хаха, имају играча више у другом и изгубе на крају, и чека олимпијакос за 245 хиљада, они губе на полувремену, и долазе у 93. минуту, марко марин брат србин... и лагано баја забоде четврт милиона јебемти. из спрдње. то никад нама сиротињи не може да се деси.
испоштовао ме данас, пустио неку сићу (за њега, мени месечни фонд за клађење хахах) па ћемо данас да млатимо људски. исписаћу касније нешто кад размотрим.
Šomi pogledaću ponudu u Mozzartu, prebacio sam se pre neki dan u Maxbet i mogu vam reći da imaju najpovoljnije granice za igrače. Inače uspeo sam prelagano da skrcam njihov freebet
Milaknis 7.5 +
Jović 8.5 -
Bjelica skokovi 3.5 -
Ajon 9.5 +
Slukas 10.5 +
Lodžeski skokovi 2.5 +
Printezis 12.5 -
Koliki im je freebet? Otvara mi se USKORO ispred nosa i maxbet (šesta ili sedma u krugu od 15 metara, kako izađem na ulicu iz kuće), što da nemam i tamo račun xexe.
hahah to je to coa, to je poenta cele priče jbg
25% od vrednosti uplate, a maksimum je 20k. Jedina caka je da u roku od dva meseca moraš da odigraš tikete od 17.5 k na kojem će biti najmanje tri para ukupne kvote 2, i tek onda možeš da otključaš freebet
Za Šomija
Teo 15.5 +
Spanulis 13.5 +
Veseli 12.5 +
Singlton 11.5 +
Motum 10.5 +
Ajon 9.5 +
zahvaljujem prijatelju o/
kako imam osećaj da će mi se teo posrati po faci, imam ga na tri tiketa
Sranjčuga, bolje da čekam rođendan i dobijem bonus u meridianu xD
Gde su najbolji bonovi? Ima negde za dzek ili makar civas?
Kod Aranđela u srećnim ljudima ono kad prodaje markice za prevoz i nahvata ga milicija misli da rastura devize xD
Kosovac jesi li ispoštovao Plamlija kao što on poštuje nas?
Jel igra veceras plamli??
U pinbetu nema nba igraca jos a hteo sam trio fantastikus da zategnem
Igrao je noćas :))))))))))))))