Nikolase ko je ovaj gore sto si ga okacio
Znaci naneli + dio Vesterman - nikolas Hikman + coa
Goran Jeretin
Hahaha nemoj me jebati ocu minus da ga opalim
Ako nije 3,5 granica hahaah
Leo Vesterman, čudi me da ga nisi prepoznao
Nikolase srećno badnje veče
а немој абаса, не морам само ја имати два предлога, највећа шанса да омашим џд
а и абас у последње три утакмице збирно нула поена, хахах, заобиђи га боље. :)
мене привлачи само зато што нема сандерса, и симон је ровит, а опет датоме је курац у одбрани, али овај је слепац, и 4.5 делује велико за њега.
боље одабери неког од преостале тројице.
De da ga prepoznam pa nije igrac nekog poznatog kluba
Dobro onda i dalje imam 4 aj neko jos jednog, de je somara, beni?
Mlatoni je pedercina sto ne gadja igrace sa nama ili makar baca predloge razume se seronja eno i fantazi nam objasnjava
Jedan apel/savet imam za vas: na utakmici oly-pao gledajte da igrate minuseve a ne pluseve
Dobro coa eto hikman od tebe ali trojica mi je premalo na cetvoricu je makar 100e
Nadam se da ste za sutra spremili neki kupon tiket da prođe ne bi li cele godine prolazilo. Napišite amen ako bi da vam lepo ulegne. Amen
Amen
ово ми је данашњи миљеник:
а од играча сам ставио само оно што сам псету рекао, хикмана, јанкунаса, спанулиса, деколоа плусеве и минусе на бјелицу и керола.
и имам 1и+ на реал и фенер.
mačvan 8.5 - ps, to mi je onako...solidan fiks
u zadnjih 11 utakmica samo je jednom prebacio granicu, pa ako baš prebaci protiv fenera, onda stvarno ne znam
Ako verujes da sam se vracao unazad i on tvojih tipova izabrao to xd ovo sam izabrao/rekli ste:
Naneli 6,5+ Macvan 8,5- Vesterman 7,5- Printezis 11,5- Teodosic 15,5+
https://media.giphy.com/media/aiR9vAJkLSYNO/giphy.gif
Stecane ti da si neki kurac ti bi nam davao svako kolo po 5 da idu u plus p/sk/as
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Nikolase ko je ovaj gore sto si ga okacio
Znaci naneli + dio
Vesterman - nikolas
Hikman + coa
Goran Jeretin
Hahaha nemoj me jebati ocu minus da ga opalim
Ako nije 3,5 granica hahaah
Leo Vesterman, čudi me da ga nisi prepoznao
Nikolase srećno badnje veče
а немој абаса, не морам само ја имати два предлога, највећа шанса да омашим џд
а и абас у последње три утакмице збирно нула поена, хахах, заобиђи га боље. :)
мене привлачи само зато што нема сандерса, и симон је ровит, а опет датоме је курац у одбрани, али овај је слепац, и 4.5 делује велико за њега.
боље одабери неког од преостале тројице.
De da ga prepoznam pa nije igrac nekog poznatog kluba
Dobro onda i dalje imam 4 aj neko jos jednog, de je somara, beni?
Mlatoni je pedercina sto ne gadja igrace sa nama ili makar baca predloge razume se seronja eno i fantazi nam objasnjava
Jedan apel/savet imam za vas: na utakmici oly-pao gledajte da igrate minuseve a ne pluseve
Dobro coa eto hikman od tebe ali trojica mi je premalo na cetvoricu je makar 100e
Nadam se da ste za sutra spremili neki kupon tiket da prođe ne bi li cele godine prolazilo. Napišite amen ako bi da vam lepo ulegne.
Amen
Amen
Amen
ово ми је данашњи миљеник:
звезда 75.5 +
цска 86.5 +
а од играча сам ставио само оно што сам псету рекао, хикмана, јанкунаса, спанулиса, деколоа плусеве и минусе на бјелицу и керола.
и имам 1и+ на реал и фенер.
mačvan 8.5 - ps, to mi je onako...solidan fiks
u zadnjih 11 utakmica samo je jednom prebacio granicu, pa ako baš prebaci protiv fenera, onda stvarno ne znam
Ako verujes da sam se vracao unazad i on tvojih tipova izabrao to xd ovo sam izabrao/rekli ste:
Naneli 6,5+
Macvan 8,5-
Vesterman 7,5-
Printezis 11,5-
Teodosic 15,5+
https://media.giphy.com/media/aiR9vAJkLSYNO/giphy.gif
Stecane ti da si neki kurac ti bi nam davao svako kolo po 5 da idu u plus p/sk/as