Кладионица

1. Usrao te tiket jer si plesao sinoć ps.

2. Izijeme, tebe niko ne poštuje ovde vidim...

3. Pa sad, mislim da je liturgija>ples ali ne reci da nije ipak crkva ne podrzava kocku bar ne javno

4. Mislio sam da ne idem nigde al cu ipak pocastiti sebe i kuma sa dva bokala domaceg vina

5. ih majku ti jebem sta sam nekad bio na ovoj temi a sta sam sad doziveo

6. Doživeo si da te jebe Papetmaster i Rađardov brat od ujaka

7. Ja cu da ti kazem sta si ti ti si jedna kurcina obicna klosarska sto laze ljude eto sta si ti
    http://i.imgur.com/p3TFHSr.png

8. Ladno i dalje nema u pin betu igraca ali ako bude bilo Bruk Lopez manje zapamtite

9. pseto popusis meni i mladenu kandicu kurac

10. Kako bre nema u pinbetu ja video

11. Salim se nisam bio spavao sam pola dana al siguran sam da ima

12. @autor izijemflips slusaj me bednice dosta mi te je

13. Prva sledeca tekma Glup Lopez manje al ne igraju veceras,a veceras

Entoni manje
    Turner/Teague vise
    Mekolum manje
    Westbruk manje jer mislim da ce biti BO

granica na KAT 19,5 uh :/

14. Ja ne vidim, prebacio sam pola mocarta tamo i sad blejim jel realno to, ima li u maxbetu

15. hahah scousere igrao sam ga opet sinoc da prebaci

16. Pa zasto dobri covece, al ok kapiram i ja forsiram Vucevica kao evo to je ta tekma

Vucevic 0/8 FG

17. Sinoc bio info da igra Paul, odma sam singlirao Kroforda manje i ovi iz pina se usrali hah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.