добро може вејд таман ми се свиђа такав распоред, по један из оба тима у плус, по један у минус, и мали хендикеп на ГС. који мали хендикеп? имам у сокеру више комада, на 1.65, и онај још мањи на 1.5. ја бих тај најмањи, да не једемо говна
Pa ti si to napisao pa ja reko oces to, ne bih ja njega ganjao plus nek popusi kurac kad stabilizuje formu igracemo ga xd ima tompson da ga cuva pojesce ga cekaj sad cu jos jednog
слажем се, млатони - добар је. у реду. мада тај игра на батумовој позицији ако се не варам... а батум - европљанин је, уме одбране. али ок, иде тиџеј ворен + на 15.5
Papet odigracemo ti i ja drugi ok?
Coa dekica vejd minus a? Nek budu svi da ih gledamo xd
Moze al u maxbetu imam pare, ne mogu igraci i utakmice da se vezuju.
па дај ја један мајку му јебем!
ето бирај да ли вејда минус или батума плус, неки од те двојице иде
Svejedno mi daj samo da se kladim haha nemam tiket kod sebe vec 3 sata tresem se xd oces tekme ili igrace?
добро може вејд таман ми се свиђа такав распоред, по један из оба тима у плус, по један у минус, и мали хендикеп на ГС. који мали хендикеп? имам у сокеру више комада, на 1.65, и онај још мањи на 1.5. ја бих тај најмањи, да не једемо говна
Ne kapiram te, jesi ti rekao karija minus i batlera plus? Ako nisi rekao batlera plus ja to necu
17.57 квота са најмањим (3.5), 19.33 са оним средњим (5.5)
е па нисам ја батлера нећемо онда.
ти си га правдао да је већ био лош па као могао би.
кари је мој минус, и вејд нека буде минус. дај онда још једног уз томпсона (само да није од оних у 4:30), и пишемо хендикеп 3.5 на ГС
ма дај батлера да не једемо говна с другим после се кајемо што смо мењали
Pa ti si to napisao pa ja reko oces to, ne bih ja njega ganjao plus nek popusi kurac kad stabilizuje formu igracemo ga xd ima tompson da ga cuva pojesce ga cekaj sad cu jos jednog
Aj onaj mlatonijev tj voren plus a?
добро за сад имамо:
томпсон 24.5 +
вејд 20.5 -
кари 30.5 -
ГС хендикеп 2 (3.5)
и тај још један и да уплаћујем
а јеб'о и вејда онда сад ми се не свиђа чичиште али нека га сад
Ajde batler ajde(mada sam samo odg na tvoj predlog al ajde jebace mu kevu ako ne dodje imam ja ortaka drzi pola cikaga hahahaha)
Nista mi se ovo ne svidja
слажем се, млатони - добар је. у реду. мада тај игра на батумовој позицији ако се не варам... а батум - европљанин је, уме одбране. али ок, иде тиџеј ворен + на 15.5
Neka i vejda i batlera ajde ne kupujemo auto nego tiket sastavljamo daj sve prvo sto smo rekli i ajmo familijooooo
Hahahaha aj stavi bilo sta nerviram se sad
хахах па јеби се сад ето еципецирај батлер/тиџеј ворен
дионисијо - солидан дудук за састављање нба тикета!!!