Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ali nebitno svakako smo obojica po dva i hendikep zajednicki
Sutra 3500 na efes u hendikepu i dekolo -
Inače gledam ja malopre Forged in fire kad ono
JANKUNAS
https://i.imgur.com/GFwOLxc.jpg
PROPO
хахах добар добар
Ne diraj jankunasa dobar je lik kad sam video da pise 13 sve mi lakse bilo posle xd
Haha al ce se klati ova dvojica kad Kari bude imao 17p u 1/4, a Batler 0 na poluvremenu :))))
Jedva cekam!
па то је и поента играња заједничког тикета ваљда хаха
Jeste dionisijo posto smo ulozili pravo malo bogatstvo bas mislim da sednem u auto i idem do kragujevca sa se RASSKUSURAM sa coom
Nije stvar u parama nego u onom MAJMUNE JEDAN JESAM TI REKAO DA TREBA + JEBO TE MINUS i slicno
Eto coa kapira aleksandar ne kapira
Pa toga naravno da ce biti, to ti je ko pes 1vs1 ili 2vs2 naravno da je 2vs2 zanimljive sa pickaranjem i ostalim
Daj neće valjda ovaj jado žgoljavi da čuva vejda pa koji kurac sad ja sam tompsona na njemu očekivao, a batler da se sprda s ostatkom ekipe.
Kakva dva retarda paculija i lopez hahahaha
Mada možda je i ok jer će ovaj mekadu kakadu želeti da se dokaže sad pa će i odbranu da igra, samo je pitanje može li
Napisao sam ti vec da ce klej da cuva batlera ne seri sad
Vejd sam na sutu, pa da!
"igra se za vejda na pocetku utakmice" hahahaha
A batler retard masi polaganje joj majko mila
Ma samo neka se igra, 0/2 već, nema problema. A batler ti ima polaganje u kontri kao simon aahahahahah
Ma kakav makadu ja se za vejda uzdam samo u to da ne moze vise od 30min da igra jebo sve ostalo.ovaj dzigljavi nek ga malo juri po terenu cisto da mora da se mrdne malo da otvori i dobro je sve, vise me brine batler jer ga cuva klej i jer je promasio zicer jebeni od tablu nije pogodio obruc hahaha kakav mentol jebeni
1/3 je vejd a ne 0/2