Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa pošteno nisam smeo zbog granice poena, i umalo da probiju, inače bih sigurno.
Brt kvota na darusafaku obicnu pobedu je bila 6 kad je pao vodio 8 sto znaci da bi sa jos po hiljadu odradili posao a imali bi i vakuum do pobede od 1-3 razlike da udju oba tiketa
Malo sam debilski ovo srocio al znam sta hocu da kazem
Ujedno si i jedini koji to zna XD
Kapiram, jebi ga sad, tad nisam ni pomišljao na branjenje, nego onda pred 4/4 kad smo pričali, a na tih 6-7 razlike sam bio ubeđen da dolazi jbg.
Haha duvaj ga
Obozavam kad se desi da tako krene brutalno da branjenjem gadjam sto veci razmak da ulete oba tiketa a da ne mogu da puknem nikako, sinoc oly poveo 18 ja opalim hen 17,5 na makabi i ulete oba, radilo mi je sve od 7 do 17 razlike sto je poklon jbg
Tako bi nam sad radilo sve od pobede darusafake sa 2 do pobede paoa sa 7 i jebi karaj prdi
To da udju oba znaci da valjamo po 150 a po 50 e bi imali svakako
Вајтсајд +
Новицки -
Барнс +
Конли +
Пау Гасол -
Vajtsajd -
Novicki +
Barns -
Konli -
Pau gasol +
Xd
diangelo russel +++++
Ej ti ne navracaj narod sekto jedna
Nikita Kurbanov je jedan veliki gospodin.
Dzejms -
Valancijunas -
Kazins -
Koponen ni da mrdne, Gran Kanarija očajna, eh a tako je lepo išao tiket
I grifin minus isto
Izvini lečki što sam bio agresivan danas, dobar si ti, sem kad predložiš minus na tompsona pa popadamo kao ovce ovde xd
Plus je predlozio
Itudis bi mogao da dekoloa odmori malo a
Malo= najbolje bi bilo i da ga ne uvodi uopste u cetvrtoj hehe