Кладионица

1. Brt znas kakav sam danas kao da letim xd

2. sta sam vam rekao za prokletog bledsoa, 13p dao fazon, uginite i vi i vasa kolena copava govna odvratna :2

3. Tilmo nasao sam ti brata samo sa vecom platom
    http://i.imgur.com/qgK37uI.jpg

4. Danston 10.5+
    Kozer 8.5+
    Printezis 13.5+
    Dženkins 10.5+
    Hanter 7.5+
    Zizis asistencije 4.5+

5. Hanter rovit somi

6. е пс оно што си писао "принтезис плус не игра спанулис и не чува га нико на четворци", немој превише да груваш, изгледа да ће играти спанулис, само се не зна колико тачно, али наводно је опорављен.

7. Ovaj tiket
    NAPIŠI KRVLJU AKO MISLIŠ DA GODINE NISU VAŽNE

8. I da, prodaće ga oko 6 komada

9. Ma za soma sam hteo coa ide primtezis doktor u plus

10. a brt primetio sam da uvek iskomentarises nekog igraca i uvek samo na njega padnem, sto to radis

11. Znam boh, ja ovo nikad ne bi odigrao al navuku ljude bonusom

12. Brt citao sam u zurnalu trener rekao da je hanter rovit i da je upitno dal ce igrati on i doncic govorim ti da ne odigras majmune pusi kurac

13. I kupi novine od 30 dinara slepcino eto

14. pa da sad me i vredjaj ok

15. A ako si vec odigrao ovo onda cu ti odigrati bez njega za 200 posto si ti vrv za 100 pa ako padne samo on imaces isto. Da ne bude da ti baksuziram

16. хахах

ја гледам дончића у сокеру на 9.5, и гледам и гледам, и не могу да уплатим. јесте бранко и ђенка, јесте (наводна) повреда и смањен интензитет тренинга, али 10 поена за оног малог је ништа, прескачем дончића, а можда једноставно буде подвала шпанских цигана па одигра фазон 37 минута и стрпа 24 поена.

вилбекин 9.5 -
    ово редовно хватам откад се вратио на терен, у међувремену вонамејкер постао све и свја, нема му овде преко 5 поена (без пенала, е сад, ако уђе у неку пенал завршницу меч онда пишај га)
    кузмић 10.5 -
    без јовића јасна ствар
    звезда 74.5 -
    тешка срца минус, али очекујем дебео минус на целој утакмици, па ћу сигурно и реал да играм да даје мање од 86.5 на другом тикету. без јовића смо курац у нападу, волтерс и ђенка не креирају довољно добро као он, а реал уме да врши одличан пресинг на спољну линију, капирам да волтерс овде нема шта да тражи, а ђенка ће да се снађе ваљда, али опет јебено је да пребаце 74.5, још ако стварно буду притисли ђенку и волтерса, ови под кошем мученици против ајона и рендолфа не знам колико могу да изнесу. 70 поена нам је максимум на овој текми (сем ако се реалу не дигне курац па нас отресе у првом полувремену 44:27 па се друго игра без одбране те ови наши дају 50, онда јбг)
    што не значи да се не надам двојци некој, јер одбрану можемо да одиграмо на подједнако добром нивоу и са јовићем и без њега

17. Jedini siguran tip danas je Real 110+, Zvezda svi u minus i h1

18. I ja sam odigrao isto minus Kuzmića i Vilbekina, s tim što je Vilbekin u maxbetu 8.5

19. U maxbet me ne pustaju hahaha

20. u maxbet me ne puštaju, ne znam šta da radim, volim te...