Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
IDEMO SELEEEEEEEE!
Џанки дај неку злојаву, примијо сам тупла лоло
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8372303-914
I ja sam svim srcem uz vas, a vala i uz sebe :)
Skočko, šta ti odigra?
Sve ono što sam naveo :D
Ја би ово играо да имам пара .....
Малага - Атлетик Билбао 1
Ћезена - Лацио 2
Палермо - Каљари 1
квота 7.70 фино богами ....
Zajebavaju nas ovi Lorient - Auxerre, bem li im (Skoči)miša :D
Raspali Lion...
ORTAK IGRAO LIONA 1-2! :D Ali kurac će da mu dođe... :) Uf, kako je lepo za promenu gledati sa strane i ne igrati, pošto sam od skoro i definitivno batalio jer sam bio i ostao najveći mogući baksuz.
Evo dobi i kaen crveni.. Dako dođe, jebemga
Koji je kurac realu i koji je kurac prestonu?
EDIT: evo uvali ga sautempton.. sad jos samo 4 xD
Nači neveruem.
Marko ja planiram ovih dana da se registrujem ovde:
http://www.pinnaclesports.com/
Malo sam vrsljao po ovom forumu(http://forum.punterslounge.com/) i po pricama zakljucujem da su dobri. Nemaju obicaj ogranicavanja uplate ili suspenzije naloga ako provale da si neprofitabilan po njih kao dosta ostalih.
Imaju dobre kvote. Mana im je sto nemaju veliku ponudu igara. Slabi su na kornerima, kartonima...
Jebem ti mrtvi real! Jos ja imao Teleoptik ug2+ na tim tiketima, i reko sigurniji je real,kiksnuli su prethodnu nema vise.. Dabogda ispali iz lige..
I posle kazu sudije favorizuju barcu.. pa kad real ne moze da pobedi santander, i treba da je favorizuju..
Ostaje mi u igri samo jos sautempton 5+
Газимудо не рече ли ти пре неки дан да батаљујеш клађење?
Nači neveruem.
Газимудо не рече ли ти пре неки дан да батаљујеш клађење?
Rek'o, pa porek'o.
Imas na prethodnoj strani moje razloge zasto sam opet odigrao tikete.
Ubedjen sam da ce na tekmi sautempton - preston biti dosta golova,al jebu me i oni izgleda!
Brajton - Liverpul 2
Brej - UCD 1
Valensija - Barselona 2
Kjevo - Napoli 2
Sent Etjen - Tuluz 2
CSM Ploiesti - Kluz 2
100 ulozio kvota 68.84
Sautempton - Preston 3+
Kjevo - Napoli 3+
CSM Ploiesti - Kluz 3+
Atl. Ra. - Indenpendente 3+
100 din, Kvota 11.95
Izgleda da pucam oba :'(
Ažaksjo - Monpelje lagana dvojčica @2.25
Ažaksjo u debelom padu, Monpeljeu je vrijeme da nezaustavljivo krene, imaju oni odličan tim. Jebem ih u prkna, Monpelje je dao golova koliko su ovi primili. Dvojka, sudeći po svim parametrima.
Dižon - Brest 2 @2.80
Teški su i jedni i drugi. Dižon domaćinska ekipa, o gostovanjima i bodovima ne razmišljaju. Šta pokupe kod kuće - plafon. Al slaba igra. Slaba. Brest? Ekipa koja će završiti prvenstvo sa 20 neriješenih utakmica, minimum. Parola - volim katanaćo više od matere (mada u zadnjih par kola ko biva i kreću u napad). Škrbava utakmica, nemojte igrati. Ja ću metnuti dvicu zato što sam mazohista.
Lorijen - Okser 3+ @2.1
Bretanjci se trpaju. To je činjenica. Igraju tipa - ako ne pobijedimo 3:0 izgubićemo 4:0. Očekujem utakmicu sa mnogo golova. Tačan rezultat 2:1.
Marsej - Savoa X2 @2.10
Jebem mater olimpijsku. Iz principa.
Santander - Real Madrid 5+ @2.80
Santander ima najgoru odbranu u ligi, Real željan bodova nakon debakla prošlo kolo. Idemo, idemo, svira Mile Korg!
Atletiko Madrid - Sporting Hihon 1 @1.40
Pfffffff
Juve - Bolonja 1 @1.40
FOOOORCA JUVE!
Bas odlican si!
Imaš li nešto protiv, nekakvu dojavu il slično?