Кладионица

Thumb_tumblr_ml0aejj9nm1s2zrmco1_1280

Blake Griffin

Bravo Sele. Ćestitamo. :) Ja met'o ovo za danas:
CSKA - PAO preko 151.5
Olimpjiakos - Barsa 2
Teodosić preko 9.5
Jasikevičijus preko 7.5
Marselinjo Uertas preko 5.5
Koliko sam se jebeno oduševio kad sam video da može da se igra u Sokeru ovo za igrače i poene i te kurce. :D

Thumb_11141117518992oa

selenijum

Koi sam ja kreten! Htjedoh uplatiti sve isto što i ti i slučajno kliknem manje koševa umjesto više. Ne znam koj mi kurac bi. Naravno, skontah tek kad uplatih...

Thumb_tumblr_ml0aejj9nm1s2zrmco1_1280

Blake Griffin

A jebiga, sjebaše me ovi glavni poeni. Kacu ljaljani i jedni i drugi. A trebalo je da znam da će igrati jako oprezno jer ipak je to finale. A razmišljao se i da stavim dvojku na PAO, bila kvota preko 3, ali sam odustao u poslednjem trenutku. Umro bih da sam stavio. :) ZNAŠ KOJA JE BILA GRANICA ZA JASIKEVIČIUSA? 7.5! A čovek dao 19 poena! Doduše, nisam očekivao da će dati baš 19, ali mog'o sam glavu na panj da stavim da će ići preko 7.5. Pa to su 2 trojke i jedan normalan pogodak, a on čo'ek u 30 i nekoj šije trojke k'o blesav i igra k'o blesav. :) Joj, što mi je drago da sam nabasao na ovo u Sokeru jer toga pre dole kod nas nije bilo. :)

Thumb_diamantidis

Dzankee

zajebali se za jasikeviciusa

Thumb_11141117518992oa

selenijum

Ovog Jasikeviciusa nije ni bilo kod nas u ponudi.

Thumb_medium_medium_miki_maus

Predražinjo

Dzankee, jesi ti zabo ove dve 7+?

Thumb_diamantidis

Dzankee

Ма јок, од друга друг :) камо среће да сам ја...

Thumb_breaking_bad_jesse_pinkman_wallpaper-other

PuppetMaster

Sutra stavljam nekih 100-150 dinara na neke sigurice. I sve sto izvucem ide na City i Bolton. Navukao sam se na to obrtanje love. Mogao sam da sam imao muda, prosli vikend da izvucem nekih 9000 sa 50 dinara. Ovako samo 2100 :)

Thumb_medium_fasgahaerh

Dvajt

реал- мајорка 2 , квота 12,5 ја игро опааа

Thumb_diamantidis

Dzankee

Ljudi...ja imam jedan predlog za nedelju...reci cu vam sutra/preksutra

PuppetMaster

Oma sada oma Dzankaro. Barem nagovesti u kom pravcu razmisljas. Treba mi lova, ide mi rodjendan, treba pocastiti ekipu. :)

Thumb_diamantidis

Dzankee

па оно...размишљао сам о томе...проценат да ће да прође је око 2-3%...ал вреди пробати...у питању су 2 занимљиве екипе...мада више о томе сутра прексутра..кад ти је рођендан?

PuppetMaster

Nadam se da ce ga Bolton uciniti nezaboravnim. :)

Thumb_diamantidis

Dzankee

аххахаха још кад би ова моја текма прошла...веруј ми...квота ће бити гарант преко 50...ал то је мој осећај, ништа више...предлог..

PuppetMaster

Ali je fora sto ja na te osecaje ne stavljam preko 50 dinara. Ne dozvoljava mi finansijska situacija. Tako da mi i kvota 50 ne znaci mnogo, ali potrudicu se da ispratim.

Thumb_diamantidis

Dzankee

па добро...стави колко оћеш...ја се, због једне ситуације, служим оним ''кад већ излазиш излази на велико''....сви ставе на тикет квоте 200 20-50 кинте, ја турим 200-300...па да га јебем...видећемо уосталом..

PuppetMaster

Jesi dobio nekad tako veliku kintu na tiketu? Ja idem na sistem da se ne kockam, nego da se kladim.

Thumb_diamantidis

Dzankee

Дефиниши то велику кинту...

Ма једном ми се деисло одиграм тикет квоте 120...и напишем улог 200...и прецртам и напишем 50...и тај тикет прође...баш се сећам да сам га ставио на ову тему

PuppetMaster

Sta znam... Recimo preko 20 000 hiljada na 50.