Кладионица

Thumb_522107_10151412103922709_107063845_n

Zhajk

Ja sam "zveknuo" ovo :
Brest 1
M.United 2
Tottenhem 1
Arsenal 2
Valjekano 1
oko 13 kvota i u pm. ... kao neke sigurice :)
Pa šta bude ,a vredi pokušati

Thumb_niksic

SiM

Још овај викенд и збогом кладионицо! До следеће сезоне.

Добијем јуче дојаву за Лас Палмас, каже лик да није сигуран само да ли је из 1 у 2 или обрнуто. Наравно не одиграм и наравно дође из 1 у 2. Да сам одиграо дошло би јуче..

Ајде неке фиксеве и савете за викенд, и ја ћу поставити шта добијем, крај скоро свих лига је на помолу, треба узети паре сад или никад..

Ко 'оће да баци 100 динџи, Лајпциг-Волфсбург Аматери 2 у 1, Немачка 4 Север, у тој лиги се најчешће игра 2 у 1 и обрнуто, узимао сам неколико пута паре на њих..

Thumb_dale

Јованча

Vareze - Askoli 2-1, sad mi rekoše u kladži, ja ispratio, ko stiže nek' uplati.

Thumb_ludoburazere

sunshine

Ufff.. Ne mogu ja to.. Nijedna dojava ove sezone nije došla a mnoge sam ispratio..
Pošto je Jagodina verovatno prodata utakmica a kvota je dosta mala na njih, preporučujem da se stavi prvo poluvreme više golova..
Iz prijašnjih iskustava, Jagodina najčešće metne 2 gola na početku i posle se samo dobacuju.. Kvota na VG1 3.25.

Thumb_dale

Јованча

увалише ми курчину, аупичкуматерину. јебешга, шта да се ради.
но, ја имам још два тикета за данас, ваљда један може да прође.

Thumb_tumblr_ml0aejj9nm1s2zrmco1_1280

Blake Griffin

Auuu, jebote, koliko me neće! 'Nači odigram jebeni sistem 4/5 i stavim x na Luzere(n) i Lozanu (Ložanu) i jebeno bude 1:1 do 86. minuta i onda u 86. i 87. minutu neki Fereira da 2 jebena gola! Pa koju pičku prelepu materinu?! A kvota na x bila 4. A da sam jebeno odigrao 1, toliko bi bilo 2:2 da ni jebeni smak sveta ne bi bio dovoljan da prekine tekmu nego bi se tako jebeno završilo! M'rš bre u pičku materinu mrtvu! Neka makar dođu Dortmund i Bajern gg i Sosijedad - Valensija x, da uzmem makar tih 400 kinti, pa da sutra odigram neke sigurice vrste Šiti 1 end staf. Jebena debela govna švajcarska.

Thumb_medium_medium_miki_maus

Predražinjo

Kolko jebe ovaj Dortmund.

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Jesu drpili i Pokal zvani Kup?

Thumb_558966_114424778690698_1624134625_n

Срета-Штета

Је ли, 'леба вам, је л' икад прошла нека дојава типа "из кеца у двојку" и обрнуто или коначан резултат и сличне разраде са квотама преко 10?

Thumb_breaking_bad_jesse_pinkman_wallpaper-other

PuppetMaster

Meni je jednom prosla, cak sam i postavio na ovoj temi. Cini mi se da smo ju samo aleksandarkg i ja ispratili.

Blake Griffin

Pa da! I umesto da lepo k'o čovek sutra uzmem 3600, izduvaću jebenu kurčinu i za ovih jebenih 400 kinti! Aaaaaauuu, jebote! A na drugom tiketu me sjebe niko drugi do jebeni ziljavi Šamrok za 800 kinti, i to nisam igrao na njih nego x! Slepci pukli 3-0 od nekih još većih slepaca. Sunce li im jebem, verovatno im nisu pustili one konobare, oni su im glavni igrači. Jao sudbino, na kurac te nabijem.

Thumb_medium_fasgahaerh

Dvajt

Наполи- Сијена 1
Лацио- Интер ГГ
Монпеље - Лил ГГ
Металац - Јагодина 2
Звезда - Рад 1
Реал - Мајорка 2

јесам стварно једини који је играо Мајорку 2? :Д

Thumb_niksic

SiM

Је ли, 'леба вам, је л' икад прошла нека дојава типа "из кеца у двојку"

Па ево Лас Палмас из 1 у 2 али нисам стигао да окачим овде, нисам био кући. Могуће да га је једноставно усрало али је дошло. Исто тако неки дан неки Сингапурци из 2 у 1. Може да прође наравно, што да не, али ако неко мисли да може да прође апсолутно свака дојава онда је луд.

И да, данас се настављам са човеком пола сата да Валенсија неће победити јер јој не треба а он упоран па упоран. Неким људима треба забранити улазак у кладионицу.. Не мислим на тебе Блејче, ова сезона једноставно није твоја <3

Blake Griffin

Не мислим на тебе Блејче, ова сезона једноставно није твоја <3

Nije nijedna moja, ali nema veze. A što bi ti mislio na mene? :D 'Nači za sutra analiziram tekme k'o blesav, već sam odigrao jedan brzinski, kvota 19, tekme su mnogo dobre. Najveća poklon kvota od svu decu, Junajted 2. Jebote...

Thumb_niksic

SiM

A što bi ti mislio na mene? :D

А морам да те пецнем кад видим како се нервираш :)

М. Јунајтед? Квота у Моцарту 1.45, шта је ту поклон, класика више-мање.

По мени је већи поклон Леванте, Билбао се истрошио у финалу, не могу ни горе ни доле а и увек после Евро утакмица играју лоше. Леванте се бори за излазак на Евро сцену, мада су ме разочарали на крају сезоне..

Thumb_breaking_bad_jesse_pinkman_wallpaper-other

PuppetMaster

Da li da singliram Bolton sutra?

Thumb_558114_170665929755622_2140274095_n

javio

ja navijam za Bolton...i cele jebene godine ih vadim...al oni izgleda nece pa nece...oce u drugu...

jebem li ih...

sa druge strane samo sudija moze da izvadi QPR, tipa da da jedno 7 crvenih ovima iz citija...

lepa kvota, al nisu ni ovi u kladionici mutavi..sto je takva kvota ako je sigurno...

a mozda je i obrnuta logika, da su stavili 1.7 sigurica, pa bi svi nagrnuli...ovako satvili 2,4 pa pola odustane a oni dobiju..

jebem li ih...

Thumb_558114_170665929755622_2140274095_n

javio

e da i ovo, zvezda-rad, to mi ic nije kec...

Thumb_11141117518992oa

selenijum

Samo malo da se kurčim sa svojim Dortmundom za koji mi svi judi svaki put, s kim god da igraju govore da neće pobjediti :D

Thumb_polufinal004

бури

selenijum, zbog ovoga ću ti oprostiti što plavcima iz londona vičeš fašisti :D

DORTMUND KOPLOĐAVA!!!