Džanki, čovek je lepo reko 1+ za celu utakmicu, a pošto to nikad nisam igro, pokušaću sutra. Pa jedno 80% utakmica je došlo tako danas. A kvota na svih tih 16 sigurno nije manja od 20.
Sinovi ja imam jedan problermcic , pa se pitam dal mozete mi pomognete , vazda padam po jednu tekmu za po 12- 13 iljada. Proslo sam pao Arsenal za 13 a ovo me oborio samo real. Nisam neki kladionicar ,igram 2-3 puta mesecno pa sam razmisljao da ja vama dam parove kad sastavim tiket a da mi vi izbacite ono sto je najverovatnije da ce me sjebe! Samo bi molio bez Dzankijevih dojava :)
Ja mislim da ne postoji 1+ za celu tekmu,vec samo za poluvremena..
A i ako se negde nadje,to je kvota 1.01 a to ni sa 100 tekmi ne moze da iznese neku normalnu kvotu.
Jel zna neko u kojoj kladzi moze da se igra da na tekmi pada ili ne pada crveni karton?!
Ali za svaku tekmu,a ne one iz specijala..
Pošto u Meridijan kladži (mojoj domaćoj) ima slobodna igra, ja ću da igram da će Gigs da asistira za gol u toj tekmi, a u drugoj da će biti 4+ žuta u drugom polu vremenu. Nekako mi realno.
Ne znam to za kartone, jeste derbi, ali već su se istresli u kupu i u ligi. Ovo je ozbiljnije takmičenje, a i treba pripaziti za finale. Jel ima specijal da će Pepe da dobije karton? I Pujol, ako bude igrao?
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1138-4522793-871
Nesto ovako a Chaveze
Džanki, čovek je lepo reko 1+ za celu utakmicu, a pošto to nikad nisam igro, pokušaću sutra. Pa jedno 80% utakmica je došlo tako danas. A kvota na svih tih 16 sigurno nije manja od 20.
1+ jeste....oko 1.08 al kolko je to kda se izmnozi 15 puta? :)
A u kojoj kladzi moze da se fura to 1+ na celu tekmu,u mozzartu nema..
Ja se mislim da udarim na 1+ Drugo poluvreme nekih 10ak tekmi,pa sta bude..
Sinovi ja imam jedan problermcic , pa se pitam dal mozete mi pomognete , vazda padam po jednu tekmu za po 12- 13 iljada. Proslo sam pao Arsenal za 13 a ovo me oborio samo real. Nisam neki kladionicar ,igram 2-3 puta mesecno pa sam razmisljao da ja vama dam parove kad sastavim tiket a da mi vi izbacite ono sto je najverovatnije da ce me sjebe! Samo bi molio bez Dzankijevih dojava :)
Evo ovako da pocmem , mislio sam da igram ligu sampiona , stavim Barsa X za 2 000. Al to ako se deda otvori za one pare sto mi dodje za utovar drva!
ни у макс бет нема 1+...
Ja mislim da ne postoji 1+ za celu tekmu,vec samo za poluvremena..
A i ako se negde nadje,to je kvota 1.01 a to ni sa 100 tekmi ne moze da iznese neku normalnu kvotu.
Jel zna neko u kojoj kladzi moze da se igra da na tekmi pada ili ne pada crveni karton?!
Ali za svaku tekmu,a ne one iz specijala..
Objasnio lol
Rosenborg - Valerenga 1
Duisburg - Hertha 2
Zaragoza - Almeria x
Saragosa kecina bre,ovo ostalo je super.
Pa dobro, ako misliš da će biti kec, neka bude onda. Ne kladim se večeras, ovo sam samo odokativno.
ooo gazimundo,aj da napravimo neki tiket za naredne dane..evo moja 3 predloga 75% ulazi.
Shalke - Man. Utd 0-2 1.65
Lyon - Montepiller 1 1.45
Marsej - Nica 1 1.45
daj jos 3 pa da olesimo mozart.
Ostavicu sutra,nem veceras vremena,samo sam trknuo do kladze i odigrao ovo (ROMovi me predlozi inspirisali)
Herta 2
Siti 2
Saragosa 1
Dizon 1
Lanus GG
Ukupna kvota 62
Pošto u Meridijan kladži (mojoj domaćoj) ima slobodna igra, ja ću da igram da će Gigs da asistira za gol u toj tekmi, a u drugoj da će biti 4+ žuta u drugom polu vremenu. Nekako mi realno.
Ne znam to za kartone, jeste derbi, ali već su se istresli u kupu i u ligi. Ovo je ozbiljnije takmičenje, a i treba pripaziti za finale. Jel ima specijal da će Pepe da dobije karton? I Pujol, ako bude igrao?
I ajmo, 2. dan zaredom se uzimaju pare
Ne, samo specijal
JBM ti Dizon da ti jebem Brondbi..
Nikad vise odvratne francuze na tiket..
Sad cekam Lanus GG za sutra jedan tiket gratis.. :/
Almeria autogol. Hiljadu šuteva u okvir gola, dobro da su i izdržali do 70. al ti uvališe Francuzi, jbg.