Кладионица

1. Ima neki basket od 6:

Pardubice-Geofin Novy Jicin /Pardubice over 80,5/
    OKK Beograd – Radnicki /PP over 80,5/

2. da ponovim, posto mislim da pedja zna:

u vezi onlajn kladjenja.
    da li je neko imao iskustva sa tim, koja bi otprilike bila najbolja, i da li oni salju nekad nesto na kucnu adresu, da znam zbog mojih.

3. Uh, izvini Rosoneri, videh danas tvoj post, alki nisam stigao da odgovorim.
    Ja sam napravio nalog na Bwin-u. Proces registracije je jednostavan, osnovni podaci i te fore. Moraš da imaš neku platnu karticu kojom možeš da plaćaš NA INTERNETU (to moraš da se raspitaš u banci). Naravno, osnovni preduslov je da imaš neki račun u banci.

Ti onda jednostavno uplaćuješ sredstva na taj svoj račun, iliti karticu, prodješ prilikom prve uplate proces verifikacije (da potvrde tvoj, kao i identitet kartice) i to je to otprilike.

Ja sam do sad imao neke sitne isplate sa Bwin-a, otprilike ti sledeći dan odobre isplatu za novac koji si tražio danas.

Da ne komplikujem dodatno, ja sam u tom lancu RAČUN-KLADIONICA ubacio nalog na Moneybookers-u, pa sa njega manipulišem novcem, ali to nije neophodno.
    MORAŠ DA IMAŠ NEKI RAČUN U BANCI IKARTICU KOJOM SE MOGU VRŠITI UPLATE NA NETU.

4. Bravo ljakse! Prvi ce najverovatnije da bude dobitan,osim ukoliko se murinjo ne posere u fudbal pa fura na 0 0. A za drugi,jbg obori te sad LION.
    Ja cu izgleda pasti na jednu tekmu,again :/

5. Ma idu mu oba, nema šta, prolaze garant.

6. Nije vido Gazimudo kad je Lion postigo gol iz kontranapada :)

7. L@ki

Одиграо сам нешто за мали кеш , 50 банке ...

Униреа - Клуж 2 / 1-3 дошло
    Брашов - Виториа 1
    Јаблонец - Оломуц 1
    Васлуи - Крајова 1
    Дебрецин - МТК 1
    Лион - Монпеље 1
    Марсеј - Ница 1
    Реал Мадрид - Барцелона 1

квота 40.75...

* pre 4 sata

Јеботе чекам само Реал :))

8. Sinoć sam imao tetra dojajan tiket

Čikago-Indijana 1h
    Lejkersi-Hornetsi 1h
    Boston-Montreal 0-5
    Šalke-MU 0-2
    I Stouk GG, 3:0 ladno, koje uvaljivanje kurca. :)

Oko 22 bila kvota. Šećer da jedeš... Ali kurac. Jebo me pas kad se oslanjam na visprene napadače Vulvsa.

9. bwin?
    william hill?
    bet365?
    neka druga?

koju da uzmem?

10. Da ne kucam mnogo. Samo mi je krivo sto nisam stigao da igram Lion 1 i Marsej 1 :/

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1275-2014000-872

11. Каталонска курва ме кара све у шеснаес.......

12. evo dadoše još jedan

13. Ma ljakse videh da je lion dao gol,al tek kad sam zatvorio vuku,a mrzelo me da se vracam.
    Svi popucasmo na real koji nije mogao jedan balavi gol da uvali. Mislim bole me kurac,ja navijam za barcelonu :) Steta samo sto ne izvukoh ona 2 dana besplatnog kladjenja.

Fulam mi je bio fix dana,al brate mili, bas 3:0 nisam ocekivao nikako.
    Inace danas je preko 80% tekmi otislo u 3+.
    Za vikend valja igrati na dosta golova. Bilo u poluvremenima,bilo ukupno.

14. Ko bi uopšte pomislio da Real neće dati bar jedan gol!!! A samo taj mi je falio da prođem tiket! Ma ništa, sledeći put ću umesto lige šampiona staviti afrički kup.

15. Simpatizer sam Barse i volim da uzimam pare zahvaljujući njima.

16. ЈЕБЕМ ТИ РЕАЛ ДА ТИ ЈЕБЕМ РЕАЛ!!!

17. ГЛЕДАЈ ОВУ ТУГУ ПРЕГОЛЕМУ

Реал-Барса 0-2
    Фулам-Болтон 2-3
    Клуж-Темишвар 3+
    Сион-Базел 1
    Цирих-Ксамакс 1

Реал-Барса 1
    Фулам-Болтон 1-1
    Лион-Монпеље 1
    Марсеј-Ница 1
    Порто-Виљареал 1
    Дебрецин-МТК 1

Убацим на овај први Мидјтланд, или како се већ зове 1... Сад би се рокнуо... Још на њега ставим 500 новаца...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.