Prijava

Koliko sam skontao, sve definicije o facebook-u se brisu i dobijaju previse minusa, bile one dobre ili ne, zato sto pokusavaju da smanje ili mozda i pobrisu sve defke o tome. I vecina govori kako je face sranje, nema profil itd, itd. Ali, i pored tolikog hejta, na sajtu, kad si izlogovan, tj. ako nemas profil a gledas defke ima opcija da se lajkuje na faceu. I ja mislim da to nije u redu, ako ne i malo licemerno. Smatram da bi tu opciju trebalo ukinuti, da, ako vec bacamo hejt na face, da ni nemamo kontakt sa istim. Ja imam acc tamo, ima i dosta ostalih, ali opet, ovo je misljenje neke vecine.

Potpuno se slazem

Samo kazem, licemerno je. Mrzim ga, mrzim ga, jebo vas face, a ono, na pocetku ga odmah ima. Iako ima previse defki o istom, ako i neko napise neku dobru, ona se obrise. Zato kazem, ta opcija se treba obrisati, kao i grupa Vukajije na faceu. Kad ga vec toliko mrzimo, ne treba da imamo ikakve veze sa njim.

Ја никад нисам бацао хејт на фејзбук. Имам налог и волим фејсбук и помаже ми доста, чак и у послу тренутно, да се договарам око битних ствари са колегама.
Лицемерни су они што имају налог, а пљују по фејсу.

brišu se samo loše. svaka dobra defincija, bila ona o fejsbuku ili o arčibaldu rajsu ostaje na sajtu.

to što pojedini autori mrze fejsbuk, nikako ne znači da vukajlija to isto misli.

Имам налог и волим фејсбук и помаже ми доста, чак и у послу тренутно, да се договарам око битних ствари са колегама.

Amin. Fejsbuk je zapravo jako dobro osmišljen koncept, to što nekim ljudima ne treba ni za kurac i ne znaju da ga koriste, ne znači da je loš. Ne vidim što vam smeta opcija lajkovanja na fejsbuku, samo olakšava šering, jednim klikom direktno sa sajta kažeš drugarima kako je nešto kul. Stvarno ne vidim ništa loše u tome.

jašta... ovo što kažu ovi na diskusiji, ne tema

Hejtovanje Fejsbuka je najčešće karakteristika onih koji žele da se osećaju starim, ukorenjenim hardkor Vukajlijašima, čak i kad im se definicija sviđa. Ja nisam protiv definisanja Fejsbuka ni Čak Norisa. Sve su to pojmovi za koje možda neko ima najbolju ideju do sada.

Имам налог и волим фејсбук и помаже ми доста, чак и у послу тренутно, да се договарам око битних ствари са колегама.

Amin (2).

Da iskoristim ovu nesuvislu temu za jedan predlog. Naime, ili fb-lajkujete definiciju neulogovani, ili joj date plus ulogovani. Ne verujem da postoji puno stvari koje bih fb-lajkovao, ali mozda da se uvede uporedni fb-like za ulogovane korisnike? Ili mozda ipak ne?

U svakom slucaju, ili dodajte opciju, ili nemojte, ovaj status quo je neizdrziv!

Ma ne lajk, nego "share".