U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
štampaj plahat, lepi po gradu, boli me bre uvo. banujte mene ako me da nam svima bude merak. ja kad odgovorim na njenu prozivku ona odgovori kako sam ja laka i ružna. ako je to ok, e neka onda.
Где је рекла да си ружна?
deformisana.
Likitgud, pa nije sve u formi... Koliko ima predivnih stvari čudnog oblika...
Колико видим, пише ''немој да плачеш, деформисаће ти се лице''. То је футур неки. АКО плачеш, ОНДА ће ти се деформисати. Није да нешто штитим Вејверн, бановао сам је 10 пута досад, али не треба ни претеривати са свиленошћу.
Не знам, нека да неки други мод своје мишљење. Што се мене тиче, ако вам је стало, можете то на Трошарини да расправите.
Ово није реално, оговарате девојку иза леђа.
А и сви је користе као жртвеног јарца, само њу да банују, ко да су сви осим ње златни.
Da, strašnoo...
А и сви је користе као жртвеног јарца, само њу да банују, ко да су сви осим ње златни.
Иди на евиденцију банованих да видиш да ли само њу банују.
Palamudite bez veze. Ima Džimi pravo, man'te se sranja.
E, zajebite sa tim prijavljivanjem u fazonu: "rekla mi da sam ružna/paorka/joj otela dečka..." i sličnim glupostima. Ko neke babe sokačare ste. Fuj. Dok ne vidim "krv", neću da smarate ovde.
E, ozbiljno sad pitam, je li uvreda ako se nekome kaže da je pička? Naravno muškarcu
izvin'te na spemu, ali naravno da je uvreda smarko, ali tako samo pi*ku vređaš ne dotičnog muškarca :)
Džimi, nije ni bitno, uradi sta mislis da je ok. Nemam snage za raspravu. Znas me, znas kakva sam, vidis sta je i kako je. Niti cu da se branim niti da napadam ikoga. Toliko od mene.
Тачно, Блеки. У то име:
http://vukajlija.com/sokacara/150097
Кристина, не спемуј. Смарко, зависи у ком контексту.
Evo ovaj Dirty vređa
http://vukajlija.com/zabava/posteri/71476#comment_900879
Pička je relikvija.
Ako ja tebi kažem da si pička, mislim ok ako to kažem iz zajebancije, nego ono Džimi, ti si pička raspala.
Da, za ban je, nema rasprave, dok čitam vidim :)
Sušta istina se brutalno kažnjava.
Mora banana za ovo. I to što brže. Na ivici sam da ga napušim i popiću ja bananu.
Drtiolbastard baca rime... Auuu JohnnyBK