Prijava

Poslije poslednjih dešavanja u Novom Pazaru imam osjećaj da će Srbija izgubiti još jedan dio teritorije i da će se polako ostvariti ono tursko predskazanje da će Srbija spasti na Beogradski pašaluk...
Zanima me da li se slažete sa načelnikom Generalštaba Milivojem Miletićem da je to pojedinačni incident i da ne može ugroziti stabilnost države...
Takođe, zanima me da li mislite da je policija trebala ozbiljnije da interveniše i na protestima i poslije utakmice Srbija - Turska, kada su se čuli uzvici ''ovo je Turska''...

U našem slučaju je svaka paranoja opravdana.

Aaaaa ne važi se, ja sam postavio... :D

zašto misliš da je paranoja

Ne, ne, nisi me razumeo(ili se ja nisam dobro izrazio). Htedoh reći da usled svega što nam rade u svakoj sferi života, svi su strahovi opravdani.

aha, pa tu se slažemo, kako nam je krenulo nećemo daleko stići...

Поновиће нам се Косово, зато што смо глупи и ретардирани.
Прилазимо том проблему на тотално погрешан начин.
Направићемо исто срање као са Косовом.

Полиција никако не сме да интервенише, тј. сме, али ако се пре тога договоримо са ЕУ и урадимо све што они траже, па онда ми да кажемо њима да нам дозволе да решимо проблем, е само у том случају полиција може да решава проблме у НП-у. А овако ретардирано, мимо целог света, нема шеме...ако кроче тамо, слободно можете да отпишете и тај део територије.

То што болујем од параноје не значи да ми не раде о глави.
Голда Мејер, некадашњи председник владе Израела

Наравно да ће се поновити "косовски сценарио". Са незнатним изменама прилагођеним пре свега Србији данас и њеном окружењу. Читај=даћемо га без неке борбе.

То што огромна већина вас НЕ ЖЕЛИ да верује у то то није НИКАКАВ фактор. То што размишљамо на начин "па имате ли ви душе, ОСТАВИТЕ НАС ВИШЕ НА МИРУ!!!" - то опет није никакав фактор.

Страшило из хорор филмова се не никад зауставља док не убије беспомоћну жртву или док га беспомоћна жртва не убије. Нема поштеде!

Наравно да ће се поновити. Штавише, и волео бих да се понови, јер ова држава заслужује то, а заслужује зато што су сви јебено глупи.

Кад се овако нешто догоди у Тексасу, америчка влада дискретно пошаље маринце, па неко лепо добије по пички. Нема демократије и не треба да је има. Демократија и територијална целовитост су два појма која никако не иду заједно.

Да је неко паметан на власти, он би похватао све оне што машу Турским заставама и говоре ''Ово је Турска'' и одма' сутрадан их депортовао у Турску. Не свиђа ти се Србија? Не мора да ти се свиђа, терај се у пичку материну.

Али јебига. Овде мора да се глуми демократија, зато што је земља ситна и никаква.

Кад се овако нешто догоди у Тексасу, америчка влада дискретно пошаље маринце, па неко лепо добије по пички. Нема демократије и не треба да је има. Демократија и територијална целовитост су два појма која никако не иду заједно.

Pa to smo slično radili na Kosovu, pa su nas onda bombardovali.

Јебига, кад нам је земља јадна. Тито је знао да се разрачуна с тим, али је био џек и могло му се. :))

Ne može se porediti Amerika i bedna Srbija. Ko njima može da kenja o ljudskim pravima i ostalim glupostima?

Знам да не може. Зато ће и да оде територија. :)
Треба на власти да постоји неки џек кога ће да поштују у међународним круговима, неко ко ће да буде фактор.

На томе ћу ја да порадим кад будем дошао на власт. Али пре тога мора да се макне онај Јеремић кога нико очигледно не узима за озбиљно. А како и би, кад се нон-стоп кези нешто? Боље би му било да се држи нуклеарне физике и жене Наташе.

Upravo sam gledao Zukorlića na b92 i mogu reći da sam viđao daleko bolje folirante od ovog. Koliko li je onda glup taj narod koji je uspeo da zavede?

Koliko li je onda glup taj narod koji je uspeo da zavede?

70% људи у популацији има просечну интелигенцију или интелигенцију испод просека (читај: 70% је умерено до тешко ретардирано), тако да ништа није чудно.

Мислим, два милиона људи свако мало гласа за радикале. :))

Слажем се са Џимијем 100%, за дивно чудо...
Једино не мислим да је Јеремић крив, он је само извршиоц Тадићевих наредби, уосталом као и сви остали...

Надовезао бих се на Џимијев коментар: Свако мало 3 - 4 милиона људи гласа на изборима.

Tito, vrat nam se!
Nisam lud, u potpisu Tito

Tito, vrati nam se!
Nemoj se vraćati nikada... ti si nam i jebo kevu!