Šta te nervira?

1. pa bas te dosta stvari nervira :/

2. kad me neko pita:e jel mozes da mi poguras kola..ako nesto mrzim to je da guram kola.jos ako su prasnjava to mi je onda katastrofa.zadisem se, isprljam ruke-zbog cega-da bi se neki lik vozikao po gradu dok ja svaki dan moram da pesacim 11km

3. @autor labokv:

Da li bi mogao da mi poguraš kola??

4. ne mogu strasno zurim
    edit:ja sam zadnji put nekom gurao kola pre 15 god.tad sam bio mlad i glup.onda sam u jednom trenutku prelomio-nema vise guranja kola nikom.

5. Nikom je fotoaparat druže

6. labo poguraj mi kola i volove

7. kod mene se redovno na poslu gura kola
    jbg, kad deca piju taj otrov od pića, pa se moraju popunjavati rafovi i frižideri

8. zove se nikon, ti imas neku kinesku kopiju izgleda

9. Радјард Куплунг
    Сад сам се сетио кад смо ја и два другара 20 минута гурали кола неком рандом чикици по зими, није мого да упали, а његов син наших година седи у колима и блене. И упалимо ауто коначно, а чикица гледа лево-десно, шта ће, и извади по ментол бомбону нама тројици и оде.

10. taj snob nije hteo da izadje da gura, bilo ga blam verovatno..strasno

11. можда га нервира кад га неко пита да гура кола

12. nerviraju me ljudi koji nose tzv maske.znam lika koji glumi kulturnu i ljubaznu osobu a ustvari je hulja.uvek se lepo pita, smeska se, klima glavom kao da te razume kad mu nesto pricas itd. a sve to radi napamet.muka mi je da ga slusam u prodavnici.dobar dan, imal posla, imal vrucine hehe mora da se radi.dobro sam, hvala na pitanju itd skroz je ocigledno da glumi a ljudi mu se smeskaju i u sebi misle-bas je fin..a meni dodje da mu kazem:sto ne pricas ovim dobrim ljudima kako si jebo onu kurvu, prvo u dupe pa u usta pa si joj namerno svrsio po kosi ili kako si zajebao onog lika za telefon

13. a meni dodje da mu kazem:sto ne pricas ovim dobrim ljudima kako si jebo onu kurvu, prvo u dupe pa u usta pa si joj namerno svrsio po kosi
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/34955/medium_Tommy-Wiseau.jpg

14. nerviraju me ljudi koji jedu govna o ovom kao pariz ako im je, bombardovali nas, sto ne patite za bejrutom i nigerijom. '99. pizda vam materina, jedan zlocin ne opravdava drugi nikad, a usto naravno da ce vise da te pogodi ako je nesto blize tvom dvoristu nego dalje. pa jeboga, 14 srba povredjeno na kraju.
    isto me nerviraju i ovi sto vidli da sad popularno da ze suis pariz pa ajd da pokazu kako su kul iako pojma nemaju o cemu se radi bas tu pa loze ove iz prve grupe da kace srpske zastave i da iznose svoja misljenja.
    govna polupismena, svi, pun mi fejs njih.

15. Лабоквањ, зашто пешачиш сваки дан 11 километара?

16. i fejsbuk me nervira jbt, pokazi svoju solidarnost sa zrtvama tako sto ces da obojis profilnu sliku, al ne sekiraj se ako zaboravis da vratis, mi cemo nakon nekog vremena.
    govna, ceo svet postaje govnjiv.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.