Prijava

neki su vec pomenuli da definicija dana i nekvalitetnu definiciju plasira medju najbolje sa 70 i vise pluseva,pa je zato najbolje da se IZLINKUJE 10 najboljih,ili jos bolje PRIKAZATI 5 NAJBOLJIH

podrzavam, tako ce lakse da ispliva kvalitet

e fala,2pan podrzava,da vidimo dalje

Bolje link, onako na tapetu odmah opališ plus.

pa i ne, ja def dana bas temeljno citam. kako god, nesto u tom fazonu bi bilo ok stvar...

Heheheh, e, da, vule, ja ne podrzavam, ja sam to i predlozio 8)

pa 2pavi niko nije rekao da je predlog moj i pise gore kao sto je neko rekao,i nisi ti sve predlozio ti si predlozio da se izlinkuje 10 a ja predlozio da budu top5,tako da je predlog zajednicki,pola pola zasluge,pola pola pare sto nam kaizen bude dao za ovo:)))ok?

Dobicete obojica po turu fekalno obradjenom motkom! :D

:D,cuti bre zakljucace nam temu

Može da koegzistira sa još nekim vidovima filtracije popularnih definicija (najpopularnije danas, najpopularnije ove nedelje - bilo nekad) . ..

Da i ja se slažem, sam sam minimum 10 puta zavalio + na def. dana. Naravno,pročitao sam je. Iskreno, okačim ja sliku i video ponekad na svoju stariju def. ali da je linkujem na čet malo mi je glupo. Ne volim da se namećem. Prava je sreća što se to i ne radi često,čet bi onda ličio na Halo oglase.

sad samo da se kaizen oglasi,dzabe mi ovde raspravljamo bez njega:))

Ne čusmo ga još...

ja kad se ne oglasim to znači da sam protiv.

@kaizen
Padrino stajl. :)

:))) Plašila sam se da puknem od smeha.

Čekaj, zar nije ćutanje znak odobravanja :)))
Lično neću ništa da kažem, još nisam počastvovan definicijom dana, mislim da skoro neću ni biti, ne samo zbog kreativne oseke, nego ne pratim nešto ni trendove. Inače mi je važniji kvalitet nego kvantitet.
Definicija dana je došla po demokraskom kriterijumu - po istom možeš i krimosa staviti na čelo države, glasovima polupismenih. Nemam šta reći osim da sam veoma kritičan prema takvim definicijama, osim ako već nisam za istu glasao. Dakle tek ako je duplo dobra nego inače dajem plus. To je i mali sabvet ostalima.

У свој својој некрофилији, ја сам за!