Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја верујем да је Џими и очекивао овако нешто.
Ma jok.
Шта мислите, је л' истина оно за јерменску верзију Стоунхенџа?
Имам мачку (тачније мачора) који потпуно чисто изговара реч ''мама'' (без зајебавања)...значи буквално као да човек каже...
Јел могу да се обогатим? :)
Nauči ga da kaže "tatice" i profit ti je zagarantovan.
ма не вреди, пробао сам...зна он да му само кева доноси ручак, а ћале га само шутира...нема шансе...
Kul :D
Snimi, pa kači na tjub, takve stvari imaju dosta pregleda.
није фотогеничан :)
mozes brate da se obogatis samo trebas znati kako a ja necu da ti kazem :P
љубоморни скоте :Р
Ma kole, snimi mačora i okači.Boli te uvo ako je ružan, bitno je da je pametan.
ај кад кажеш...убедићу га некако да га снимим, турићу му перику да личи бар мало на човека...тј. мачку...
Jbte zar je toliko ružan?
Нисам педер да бих тачно проценио његову лепоту...али никад у животу није имао девојку...
него хтео сам да питам, то што стало спомиње маму, да не значи можда да има Едипов комплекс?
како онда болесног мачка да качим на нет...
Ihaj, pa to se danass traži.Što bolesnije to bolje.
е супер, ових дана камеру у шаке, и после да окачим на нет....
Zašto dušo ne dođeš? Da me kući povedeš?
Je l' zna neko odgovor?
Нико неће да ти гледа стару мајку.
Зашто су дугмићи татстатуре распоређени тако како јесу? Мислим, зашто нису распоређени по алфабету (А, Б, Ц, Д...)? Је л' има нека фора?
Kako da blokiram Google oglase na Vukajliji? Koristim Firefox, ako to ima ikakve veze. Do večeras su mi samo stajale one idiotske preporuke (samo tekst), a onda su počeli da mi iskaču čitavi kaiševi oglasa na vrhu strane, na ogavnom belom polju, u pojedinim slučajevima sa sve slikama.