Nova verzija sajta kreće noćas sa radom

1. Kliknes na forum, pa ispod ''Poslednje aktivne javne teme''

2. ma nema bre,jebo ga pas,tu su samo te aktivne teme! :P

3. skrooooz ispod... nova kockica... bar je tako kod mene :)

4. Nema ga nigde. Možda je BUG.

5. Nije BUG, idi na FORUM, imas levo spisak, desno Poslednji odgovori na teme i ispod toga PVT.

6. je l može neko da mi pošalje PVT? Možda ga nema zato što do sada nisam slao nijednu poruku.

7. Bio sam u pravu. Kad nema poruka nema kockice PVT-a.

8. Управо сам приметио да нам на је на профилу датум регистрације погрешно написан, нема тачке после године. :))

9. Bezveze na kvadrat.

10. Svidja mi se ovo, mada vratite definicije dana

11. 100 ljudi 100 ćudi. Eh težak je život nas vlasnika sajtova ...

12. Novo ruho je kul, al' iz nekog razloga sam izgubio volju za piskaranjem. Dal' je faza privikavanja il' sta, jebem li ga, ne znam...

13. Ја јуче написао једну, погледам данас, има скор преко 150...

14. Užas, nema definicija dana.

15. a gde su najomiljenije defke dana (da li ih uopste ima?) i najomiljeniji posteri? definicija dana je koliko vidim proslost. moje zapazenje je da je kvalitet defki sada nesto veci.

16. Kad sve saberem i oduzmem, fini su mi utisci.
    I da si samo ukinuo DD, bila bih zadovoljna, a ovako mi se sviđa još jedna stvar: imam utisak kao da sam sama na sajtu, ili bar izolovana, kao u kabini, čauri, šta god, a ono do skoro je bilo kao u košnici. Sviđa mi se.
    Za boje me zabole, kao i za razmake, čet, onlajn autore, omiljene definicije, smorstere i ostale pičke materine, pa ne' ni da komentarišem.
    Možda počnem čak i defke ponovo da čitam. Jedino što mi se ne sviđa su posteri, oni su i navukli gamad na sajt, ali to je stara priča.

17. Insolent Defender

Dobro je, živa je... ja se već uplašio...:)

18. Cokim, Godza, živ bio :-)

19. Ne, ne, ne i ne! Taman sam se navikla na prethodnju, i sad opet sve iz početka :(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.