Film "Šišanje"

1. Meni je film njah. Nekako je plitak. Ovaj što je pisao scenario se zajebo jer je hteo da pošalje neku političku poruku, i na kraju se poenta filma svela na "Zli Koštunica i zli akademici nam ne daju u Evropu", a cela priča o sudbini glavnog lika je ispala mnogo zbrzana i puna nelogičnosti i rupa.

+1
    пар добрих фора, пар гадних сцена, има поенту али млаку, плитко одрађено, не знам колико је реалан али мени се чини да није. не препоручујем, мени се није свидео, некако је могло све то боље да се објасни и дочара. у једном тренутку чак подсећа на Злочин и казну, ко је читао, али затим креће у неком сасвим другом смеру

2. Говно ?

Изнеси став о филму.

3. Gledao sam sto filmova sa istom tematikom i nsta novo nisu ubacili. Bleda kopija i pokusaj da se film iznese na holivudski nacin. Prepun holivudskih kliseja, ono muz i zena inspektori, dobar i los pandur, dobar djak upada u lose drustvo, profesor pokusava da mu pomogne...bla, bla, bla...
    Film je plitak i predvidljiv. Mozda sam previse ocekivao pa se razocarao, sta znam.

4. Филм слободно можете да прескочите.

5. Jes' gledala? Pošto sam nabavio, pa da znam da li da gubim vreme.

6. Obrisao par linkova.... Zabranjeno je linkovanje piraterije. Idite u bioskop.

7. kaizen

Obrisao par linkova.... Zabranjeno je linkovanje piraterije. Idite u bioskop

На ИТ кутку нема пиратерије, веруј на реч! Не иди да провераваш!

8. teško da ću gledam taj film. Možda kad ga puste na RTS iz 3 dela na novogodišnjem programu

9. Gledao sam na imdb-u, glavnu ulogu igra onaj celavi iz Sejtanovog ratnika, oziveli ga?Koliko se ja secam tamo mu onaj demon odsekao glavu i nabio na stap.Ili je ovo prequel tj. dogadjaji pre Sejtana.

10. Ово је догађај пре Шејтана, требало је Шишање још одавно да изађе..

11. Најјача фора

12. Hm. Film uopste nije plitak. Zapravo film daje jako mnogo tema za razmisljanje.
    Imas efekat kuvane zabe opisan STRAHOVITO dobro(cinjenicno stanje je i da je moglo to malo duze da traje, jer je ovakav efekat bilo nemoguce postignuti za mesec dana, koliko traje radnja filma, ali film bi trajao 5 sati onda), imas odlicno opisanu psihologiju svih onih navijackih grupa, kako one finkcionisu, kako se policija i vlasti odnose prema njima.
    Uz malo znanje psihologije i psihoanalize, ovaj film ce te zestoko prodrmati. Shvatis koliko je to zapravo moguce. Ok, sad serendajte o tome kako je to samo film i nije realno, ali je idealno kao MODEL. Da na njemu shvatite neke stvari. Preuvelicano jeste, ali sustina ostaje.

13. Morali su da da kažu da je Milošević govno jedno 20 puta.Ne svidja mi se.Mislim da bi prva verzija bila mnogo bolja...

14. Cenotaph, slazem se s tobom! MILOSEVIC JE BIO KRALJ! AJD DA MU POPUSIMO!

15. Lu93, ništa posebno nije rečeno u filmu. Topla voda. Sve se to zna. Mada fino je da se prikazuje omladini da uvidi kakve posledice nosi izigravanje manguparije.

16. Vise sam ocekivao od filma, nekako zbrzana radnja, nedorecen, osecao sam neku prazninu u filmu. Pretrcana radnja, za manje od 20 minuta lik je od novog Ajnstajna postao novi Ratko Mladic. I kraj je bio malo bezveze, sve u svemu, blago sam razocaran, film je previse hvaljen.

17. Lu93 što si naložen.Ja nisam rekao da je Milošević heroj.Posledice njegove politike se vide ovde u Bosni.Rekao sam samo da nisu morali naglasiti da je Milišević govno jedno 20 puta...

18. Gledao ga najzad.Razocarenje.Aluzija na Kostunicu je ocita.Ocekivao sam bogatiju radnju a ne melodramu.Isprazni likovi.Kraj filma nekako smrdi na nastavak.Mozda ce RTS da izbunari i seriju, nesto kao "Romovi gore a skins viksa chizme".Promasaj.Jedno gledanje je dovoljno.Nemam zelju da ga gledam vise puta.

19. Upravo sam ga odgledao. Utisak: Ok, nista posebno.
    Vidim ovde ga pljuju, ne znam sta ste ocekivali, efekete ko u matrixu.
    Prica ko prica nije losa, nije happy end i to mi se svidja.
    Preterali su sa Milosevicem i tim sranjima. Film su mogli da naprave i u dokumetnarnoj formi, samo pokupe neke prave likove.
    Ne verujem da ce ovaj film uticati (pogresno) na mlade, kao Rane npr, a i ako bude uticao nece pozitivno, sigurno. Sto rece zerocool, jednom ga odgledas dovoljno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.